Új hozzászólás Aktív témák

  • had423

    aktív tag

    válasz kuLi_ #60432 üzenetére

    Régen az ment, hogy a volgarebán mindig volt egy nagyon kemény lu, akik megnyertek minden rendezvényt. Nem számított se az, hogy nem gyakoroltak, se az, hogy az ötödikük esetleg nagy ívben szart már bele a játékba, valahogy mindent megnyertek skillből. Aztán szétoszlott jobban a csapat és talán az volt fordulópont amikor Gabiék kikaptak eniorék ellen valamelyik netes kvalin. Talán pont a lenovoén.
    Elég nagyot zuhantunk azóta.
    Most is nagy szó elverni egy revolte-ot, de már nem akkora mint tavaly. Ha most elkezdenének sorra nyerni minden hazai rendezvényt, és ezzel párhuzamosan megvernének pár jó külföldi csapatot, újra lenne élet itthon.
    Mindenki challangelni akarná őket megint. Anno a h2b-t, kos-t, zylexet is leginkább ez a dolog érdekelte (a rock azért inkább külföldre evezett).
    Szóval ja, elég lenne ha most újra elkezdenének alkotni a gabessonék, mivel csak ez az egy nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunk van most.
    Helsinki óta nem történt semmi előrelépés náluk egyébként. Acilion, MSL féle LU-k ellen nem is tudom hány meccsen keresztül veretlenek voltunk, és nézzétek meg, hogy ők azóta mennyit fejlődtek és hol maradtunk mi...

    SHiZUx:
    Hidd el azért a fury tagok, vagy akármelyik komolyabb magyar player tudja mi folyik a pályán, és ha valaki ellen kell, akkor dobnak gránátokat is.

Új hozzászólás Aktív témák