Új hozzászólás Aktív témák

  • BeLucZ

    addikt

    Sziasztok!

    Nemrég vásároltam meg a játékot steamen és szükségem lenne pár tanácsra Tőletek, mint rutinos tagoktól. :)

    Régebben és mostanáig is elég sokat toltam a Sourceal ( több évet ), 1.6-al csak minimálisan. Elég sok rutint és tapasztalatot szereztem és úgy gondolom alapjában véve elég jól is ment a játék a végére a sok gyakorlásnak köszönhetően.

    Tegnap ugye megvettem a GO-t és nagy bőszen fel is mentem egy magyar szerverre, hogy majd juj milyen jól fog menni a source tudásomnak köszönhetően, de sajnos baromira nem ment jól :D, konkrétan aláztak benne....

    Kérdésem az lenne, hogy szerintetek miben más a két játék alapvetően, mire lenne érdemes figyelnem? Értelemszerűen gyakorolni fogok sokat, hogy megszokjam a GO-t.

    Technikai szempontból is kérnék egy kis tanácsot, hogy milyen beállításokat írjak a konzolban, milyen rate és crosshair beállítások az ideálisak ? Olvasgattam pár dolgot a 64tick, 128tick dologról is, de nem teljesen tiszta az egész nekem. Ami fontos, hogy ragaszkodom a full grafhoz, 1920x1200-ban kb. 150-200-300 fpsem van jelenttől függően, amit leginkább a cpum befolyásol AB szerint, gpu-t max 85 %-on láttam terhelve. Ti milyen beállításokkal játszotok, mit ajánlotok ? Mapokhoz még annyit, hogy nekem sourceban a dust2, office és italy volt a kedvencem, ezeken is vagyok a legjobb, mert minden szegletüket ismerem. Ezek a GO-ban is népszerűek ?

    Előre is köszi mindenkinek, aki segít pár jó tanáccsal :R

Új hozzászólás Aktív témák