Új hozzászólás Aktív témák

  • mepet

    addikt

    A revolver megjelenése óta még nem volt alkalmam kinyilvánítani a véleményem, most pótlom.

    Sztem a revolverrel igen jó irányba indult el a fejlesztés. A revo-val (legalábbis a 0.napos változatával) gyakorlatilag visszatért a "dezi eco", igaz "revo eco" formában. Ez egy nagyon fontos része a játéknak az én szememben.

    Fiatalabbak kedvéért egy kis desi-eco történelem: Volt bő 15 éve egy Half-Life mod, úgy hívták Counter-Strike. Ebben 90%-ban csak a skill számított. Pl: dust2 T oldal: elindulsz, végig bunnyhop, és dezivel kiugrasz hosszú kapun, még a levegőben (!) kifejelsz 1-et, miután földre értél kifejelted a többit. Miért is tudtad ezt megtenni? Mert nem lassultál ugrás után leérkezéskor, mert a dezi pontos volt a levegőből is, és mert nem kellett várni fél órát két lövés között, hogy ismét pontos legyen. Ezután jött az 1.4 itt már lassultál is, és a dezi (echte ungarische kifejezéssel élve) széjjel lett nerfelve. Ezután mindez fokozódott az 1.6-ban. És a GO-ban pedig méginkább. A GO-ban eszméletlen pontatlan minden fegyver az 1.3-hoz képest. Ég és föld...
    Így a csapatjáték 5-ször fontosabb lett, mint anno volt. Ez jó. Viszont a skill már sokkal kevesebbet számít. Ez rossz.
    Itt jön képbe a desi eco. A lényege: mindenki vesz desi+kiskevó-t. Így a csapat iszonyat erős kéne, hogy legyen, hiszen: közelről 2 hit kell, mivel 5-en mentek ugyonarra, ezért aztán 2 hitet már csak be tudtok adni... De a dezi, az bizony hs-re termett, akkor pedig csak 1 hit kell természetesen. Ez volt a módja, hogy $1500-ból fejenként kört hozzatok. Ez volt az út, amin járva pusztán skill-ből le lehetett hozni egy eco-t. Ez a sok nerf miatt teljesen feledésbe merült. Pont azért érdekes ez, mert a Valve látszólag arra törekszik, hogy könnyebb legyen fordítani az álláson egy bukott kör esetén. Ezt onnan tudjuk, hogy a GO megjelenése előtt ilyen kérdőívekkel bombázták a csés közösséget. A desi eco ellehetetlenítése pedig pont az ellenkező irányba mutat. A Revolver még nem a megoldás minderre, de szerintem nagyon jó a fejlesztés iránya, én üdvözlök minden változtatást, ami az eredeti csé-fíling megteremtését célozza.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák