Új hozzászólás Aktív témák

  • mepet

    addikt

    No most kipróbáltam volna a Faceit-et. Hát ez ugyanolyan nyögvenyelős, mint az ESL.
    A lényeg: fél órát töltöttem vele, de sajnos nem sikerült egyetlen gathert sem elindítani.
    Részletesebben: Sikerült elindítanom, h 5v5, egyedül. Természetesen ki lett a csapatkapitány? Én...
    Látom, hogy baloldalt kell pályát választani. Erre az x-szel el sikerült halványítanom egy mapot. Gondoltam, ez most vétózva, tehát ez már nem választható. Így is történt. Erre kérdezem a chat-en, hogy ok, megvolt a vétó*, de most nem tudom kiválasztani a mapot, hiába kattintok rá. Erre írják 3-an, hogy "pick inferno", vissza kérdeztem, hogy "ok, but how to select map to play???" erre jöna válasz, hogy "retard", "idiot". Nem segítettek, inkább hagyták, hogy lejárjon az idő.
    Második körben megint én lettem a kapitány természetesen, ekkor rájöttem, hogy nem lehet pályát választani, hanem addig kell vétózni, amíg csak egyetlen map marad. Így aztán sikerült elindítani a gathert. Sikerült csatlakoznom is, csak rányomtam a play gombra és kész. Ekkor jött a meglepi, nem kellett semmilyen anticheat programot elindítani. Tehát gondolom itt is akadnak csalók.
    Ezután vártunk kb. 10 percet, míg 10-ből 9-en megjelentek a szerveren. ".needsub" parancs természetesen nincsen, mint a gather-network-ön. Ezután kiírta, hogy cancelled vagy valami ilyesmi, és mindenki lelépett.

    Erre volt jó az imént fél óra, köszi Faceit! (És képzeljétek el, hogy alakult volna a szitu, ha valaki olyan próbálkozott volna, aki nem tud eléggé angolul, vagy ne adj isten** nincsen még 12 év csés tapasztalata...)

    Este ha lesz időm, akkor újból próbálom, úgy néztem, hogy ha nagy szerencséd van, vagy akkor 5 perc alatt elindulhat egy játék, de hát nem lehet mindenkinek mindig szerencséje...

    *vétó: esetünkben azt jelenti, hogy kiválasztod, hogy melyik pályán biztosan nem akarsz játszani. Tehát nem a szó szerinti értelme a nyerő, de én nem tudok erre jobb magyar szót.
    **isten: jó a helyesírásom, szánt szándékkal írtam kis betűvel, mivel nem hiszek benne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák