Új hozzászólás Aktív témák

  • FecoGee

    Topikgazda

    válasz tusi_ #16148 üzenetére

    Nem hiszem, hogy bannolna bárki érte ha rosszat írsz róluk. Ami nem jó az nem jó.
    Úgy emlékszem, mikor én készültem a CCIE-ra te akkor csináltad a CCNP-t, és igen, volt itt egy kemény mag aki nagyon nyomta a tanulást.
    Én tavaly csináltam DNA Center projektet (csak assurance, SD-Access nem volt) és SD-WAN projektet is (nem nagyképűség miatt az egyes szám első személy hanem mindkettőt egyedül csináltam HLD/LLD/implementáció fázisokban is, “one man show”).
    A DNA Centerrel voltak nekem is kellemetlen tapasztalataim, néha órákig bogarásztam a dolgokat. Egy hatalmas monstrum, ha bármi van a lelki világában akkor szinte garantált a TAC case.
    Az SD-WAN-nak is megvannak a maga dolgai, de szerintem jobban dokumentált. Mivel on-prem kontroller telepítés volt ezért HLD/LLD fázisban sokat kellett tervezni (NAT, TLOC stb.) de pilot után a telephelyi migrációk szinte hiba nélkül lementek, ráadásul PnP-vel (ahol nem ment le ott szolgáltatói hiba volt, esetleg én készítettem elő rosszul a template-t, vagy lokális router hiba volt ami nem az SD-WAN sara). Volt néhány bug amibe belefutottunk de nekem az SD-WAN sokkal komfortosabb mint a DNAC.

    Ja azt elfelejtettem írni, idén lejárnak a Juniper papírjaim is. A Wireless (MIST) és a JNCIA, JNCDA vizsgák közül próbálom majd valamelyiket. 75%-s vouchert adnak így csak 50$ egy vizsga, igen korrekt. Bár ez nem a Cisco topikba kívánkozik :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák