Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
jaja mint örült...,de tanulnom kellene holnap vizsga meg minden...,de már nagoyn kiváncsi vagyok a chello lépésére...
-
Scoobyka
addikt
-
Steroid
tag
Hali!
Nem vagyok nagy forumozó inkább csak tájékozódok belőlük, de most már kattogok én is rendesen, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége SG forum mindjárt lehal tuti elmehet megint valahova a DSL mint mindíg a változás után!!!How fast we Burn, How fast we cry, The more we learn, The more we die... [M83]
-
dante3
addikt
Hálásak vagyunk az infóért!
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Chieftec
őstag
1,2? Mekkora LOL mar, 1,5 mar nem fert volna bele nem? Ezek a letoltesek tutibiztosak? Honnan az info?
-
Scoobyka
addikt
Te ezt honnan tudod?...Mikor lép életbe?
-
-
lacafaca
addikt
valahogy én nem tudok ekkora feneket keríteni ennek. t-com emelt, chello is fog...eddig a chello volt a nyerő, ezután is az marad. szerintem ez marha egyszerű....miért kell itt találgatni...aztán m,ajd jön megint a sok flame meg fikázás ha elsejével nem történik semmi...hogy erre miért kell ennyire ráizgulni...lesz emelés és tuti hogy gyorsabb lesz a chello mint az adsl. ennyi a képlet.
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
Na hivatalos belső tájékoztatás meg nem volt meg eddig, de az eddig informáciok szerint a következők várhatóak.
Meg egyszer megjegyzem ha lesz hivatalos tájékoztatás akkor ti lesztek az elsők akik tudni fogjátok a konkrétumokat számokkal együt.
Most is tudok számokat, de addig nem szeretném megosztani amig én sem kapok róla konkrétumokat, nehogy az legyen, hogy egyesek ezt kézpénznek veszik és mennek rinyálni ha nem ugy lesz.
Igaz ez már csak inteligencia kérdése.
1. Lesz sebesség növelés le/feltöltésnél egyaránt. De ez csomagonként más más mértékű lehet.
2. Bevezetésre kerülhet még egy csomag, de ez nem a legalsó elé, és nem is a legfölső után várható.
3. Feltöltésnél extra dolgok is várhatóak, akik ezt esetleg igénylik
4. Március lehet a változások ideje.
5. Pénzbeni változások nem lesznek.
6. Korlát eltörlés is lesz, de nem a kis csomagoknál.
7. Havi adatforgalmi limitek is fognak változni.
Ennyi mostantol megint lehet veszekedni, okoskodni. Legyetek türelmesek szerintem a héten konkrét dolgok is lesznek.
ha valaki lusta átolvasni....Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
ArGab
őstag
Már tárgytalan úgy látom.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz lacafaca #1616 üzenetére
Akkor leszek benne biztos, ha már itt a gépemen észlelem. Vagy ha legalább van hivatalos info. És engem azért zavar nagyon, hogy nem derül ki időben, mert 11,5K elég sok a netért, a bizonytalanra meg nem kötök egy éves hűséget, hogy olcsóbb legyen.
I am having fun staying poor.
-
lacafaca
addikt
szerintem te is ráérsz még 1-2 hetet...vagyis gondolom akár 1 hónapot is mivel a következő hónapot így is úgy is a chellonál fogod eltölteni....gondolom addig mindenre fény derül és te is rájössz hogy megéri-e maradni vagy váltasz.
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
[link]
szóval legyen mindenki türelmes, szerintem holnap mindenki-derülVedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Apollyon
Korrektor
válasz lacafaca #1625 üzenetére
Mármint azoknak akik ottlesznek! Valaki ebből a topicból nincs meghívva?
Tök mindegy, egyszer ígyis-úgyis lesz változás, nem kell parázni idő kérdése és kész!
Már csinálom a helyet a vinyókon#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
chop
őstag
Olyan kerdesem lenne, hogy oktoberben alairtam egy ev huseget a UPC-nel, es mivel foiskolas vagyok, illetve alberletben vagyunk, arra gondoltam, hogy a nyari szunet idejere szuneteltetem a szolgaltatast, es mint az ASZF-bol kiderul, erre van is lehetoseg, bizonyos dij (fenntartasi koltseg...) megfizetese elleneben. Van valakinek informacioja arrol, hogy Chello Standardnel ez mekkora osszeg lenne?
Koszi. -
shev7
veterán
de ezt mar irtam neked egyszer. Nyugodtan ird ala a huseget, ha megsem jon be a chello lepese max felmondod. Nincs semmi buntetes, csak a kedvezmenyeket kell visszafizetni, az meg olyan mintha nem kotottel volna huseget...
chop: en ugy tudom huseg ideje alatt nem lehet szuneteltetni, legalabbis legutobb ezt az infot kaptam.
[Szerkesztve]''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
dante3
addikt
Sg.hu-n rakta be egy srác ezt a képet:
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
chop
őstag
Most nem tudok idezni az ASZF-bol (rohadt PDF), de abban az all, hogy az elofizeto 5 munkanapos felmondasi idovel barmikor kerheti a szolgaltatas szunetelteteset, minimum 1, es maximum 6 honapig, egy szo nincs a dokumentumban husegrol. Namarmost: ha ram ez az ASZF vonatkozik, akkor milyen jogon mondhatjak azt nekem, hogy nem szuneteltethetem 3 honapra a szolgaltatast?.. (Plane, hogy annyival kitolhatjak a husegem...)
-
shev7
veterán
Amennyiben az Előfizető az előfizetői szerződés megkötésekor, vagy módosításakor a Szolgáltató által közzétett valamely különleges ajánlat alapján hűségnyilatkozat aláírásával olyan feltételes kedvezményt vett igénybe, amelyet a Szolgáltató a hűségnyilatkozatban megjelölt szolgáltatási szinthez és meghatározott kötelező szerződéses időtartamhoz kötött, abban az esetben ezen időszak alatt az Előfizető a feltételes kedvezmény összegét elveszti az alábbi esetekben: ...
e) amennyiben az előfizető a szolgáltatás szüneteltetését kezdeményezi
16. oldal
MOD: vagyis szunetelheted, csak akkor papa kedvezmeny...
[Szerkesztve]''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
-
shev7
veterán
na mar 50 perce megy a sajtotajekoztato, es meg semmi hir? ejnye
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Tepi csávÓ
csendes tag
Nyugalom már csak egy órát kell kibírni
-
24thmoment
aktív tag
info: www.upc.hu
''Budapest, 2007. január 30. - Jelentősen átalakítja kábeles internet-szolgáltatásának kínálatát márciustól a UPC. Az eddigiek helyébe lépő új csomagok minden árkategóriában lényegesen gyorsabb, a hazai piacon széles körben elérhető legnagyobb le- és feltöltési sebességet biztosítanak, és megszűnnek eddigi adatforgalmi szabályaik is. A jelenlegi chello előfizetők változatlan havidíj mellett automatikusan az eddigi árkategóriájuknak megfelelő, de akár több mint tripla sebességű új csomagokra állnak át. A már tavaly ősszel megkezdett változtatások azt a célt szolgálják, hogy a UPC még tökéletesebb lehetőséget biztosítson immár több mint 200 ezer kábeles internet-előfizetője számára a saját készítésű felhasználói médiatartalmak megosztásához és valódi élvezetéhez, megőrizve egyben a chello piacvezető ár-érték arányát. A UPC emellett a jelenlegi telefonos betárcsázós internet felváltására is kínál kedvezőbb, dupla sebességű, korlátlan, folyamatos és átalánydíjas szolgáltatást telefon-előfizetőinek. Áprilistól a cégcsoporthoz tartozó Monortel ADSL-szolgáltatása is hasonlóképpen átalakul.
Március 1-jétől megszünteti szélessávú internet-szolgáltatásának eddigi kínálatát és új, lényegesen magasabb teljesítményű csomagokat vezet be a UPC – jelentette be a szolgáltató vezérigazgatója. Joe Zuravle az átalakítást azzal indokolta: a szélessávú internet megújításában korábban is élen járó cég minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kíván helyezni arra, hogy előfizetői tökéletesen kihasználhassák az internetes szórakoztató multimédiás és a saját készítésű felhasználói médiatartalmakban rejlő lehetőségeket. „Az egyre bővülő mai szórakoztató internetes tartalmak és web2-es szolgáltatások valódi élvezetéhez korlátok nélküli kapcsolatra, extra le- és feltöltési sebességre van szükség” – mondta. „Ennek érdekében a UPC az elmúlt és az elkövetkező hónapok során az eddigi legnagyobb mértékű internethálózati fejlesztését és kapacitásbővítését valósítja meg” – tette hozzá a vezérigazgató. Joe Zuravle kiemelte, hogy a UPC új internetcsomagjai nemcsak a nagysebességű, akár 20Mb-es letöltést támogatják, hanem a saját anyagok villámgyors elküldését is lehetővé teszik egyedülálló feltöltési sebességeikkel. „Előfizetőink többsége számára dupla akkora feltöltési sebességet biztosítunk, mint ami két és fél éve még letöltési sebességként volt általános” – hívta fel a figyelmet.
A változások eredményeként a UPC chello internet-szolgáltatása 2007. március 1-jétől 1,2Mb, 5Mb, 10Mb és 20Mb-es korlátlan csomagokat kínál és az alábbi választékot nyújtja:
'' -
Pá
addikt
válasz 24thmoment #1640 üzenetére
A lényeg:
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
ArGab
őstag
csomag sebesség havidíj*
MINIMUM 1280/256 5.500 Ft
MEDIUM 5120/768 7.900 Ft
EXTREME 10240/1024 9.900 Ft
PROFESSIONAL 20480/1024 16.900 Ft
* bruttó árak, 1 éves hűségnyilatkozattal -
elektro
aktív tag
így hivatalosabb [link]
-
Jadro
veterán
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sziasztok, ...
arról tud valaki valamit, hogy aki kedvezményesen kapja a Netet (DolgozóNet, ami tulajdonképpen a Classic), arra most mely sebességek fognak vonatkozni?
Gondolom ez is sokakat érint.http://www.diesel.com
-
Lamarr
csendes tag
Úgyérzem a chello kellőképpen válaszolt a adsl emelésekre. Kíváncsi leszek hányan pártolnak most majd a chellosokhoz az adsl táborból
[Szerkesztve]Maradjál csendben mert nem hallak!!!
-
Jadro
veterán
válasz Szabesz #1648 üzenetére
Az én olvasatomban igen, a classicból extreme lesz.
''A UPC immár több mint 200 ezer jelenlegi előfizetőjének és az internet-hozzáférést februárban megrendelőknek a szolgáltatását egyaránt változatlan havidíj mellett automatikusan az eddigi árkategóriájuknak megfelelő, ám akár több mint tripla letöltési és dupla feltöltési sebességet biztosító új csomagokra állítják át.''Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest