Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Pug #8779 üzenetére

    Valóban, HD3870-nél tovább tartott. :P Viszont 1950XT óta azt látom, hogy megjelenés után min. fél évig szívnak az új tulajok, mint állat, némelyik még most is HD5-tel, elég csak ezekbe a topicokba benézni.

    tlala: Én is sokat nézek videót, TV-t, és semmi bajom az ATT-szal. Főleg, ha jó monitora van az embernek. ;) Amúgy a kivett opciók egyetlen ini módosítással visszatehetők az ATT-ba, és máris több funkciót tud, mint a CCC (már megint).

    Dictator^: +1 bukta szövegértésből. Én nem konkrétan az említett hsz-ra utaltam, hanem arra, hogy rengetegszer konkrét problémára jön a "nálam OK" válasz, és 10-15 után jön az említett úriember dühöngése, érthetően. Aztán erre hivatkozni... :N
    Nyilván konkrét probléma híján nem tud az ember konkrét választ adni, de akkor erre figyelmeztesse a kérdezőt.

    Chipset driverről volt szó a másik kérdésben (írta, hogy "CCC nem"). Ahhoz nem kell .Net.

    Steelmanus: Pótvizsgán is buta. :( Próbálj meg 1 szó helyet 1 mondatot, hátha...
    Sehol nem állítottam, hogy az nV nem ad ki rossz meghajtót, de legalább nem következetesen erre törekszik, legalábbis a látszat szerint. Pl. 10.3, 10.4 meghajtó egyszer csak megszűnik képet adni W7 bejelentkezésnél (se ATT, se CCC, csak meghajtó). Ez miféle fejlesztés? Visszateszem a WDM1.1-et, aztán megint a C10.4-et, és akkor egy darabig megint OK, aztán 2-3 nap múlva megint feketeség. AMD rulez!!! :C

    Haverom gépében egy Leadtek GF400MX van, ma is az akkori meghajtójával megy, amelyet újkorában feltelepítettem neki. Én a képminőség, főleg az Edge-detect AA miatt váltottam ATI-ra, hát most erre DX10-től szépen kiveszik, és olyan szar élelmosást csinálnak, amelynél megjelenésekor jobb volt az első Box AA is. Nagy fejlődés! :C (OK, ez nem az ATI sara.)

    Weaver: Én is szívtam sokat chipset driverrel anno. Ma már Intelem van. :)

    rudeee: Kényszerített élsimításnál jön elő ez a hiba. Nincs az bekapcsolva az alkalmazásvezérlés mellett? Csak mert olyan is van, hogy alk. vezérelt, de állíthatod az AA módot. Remélem, még időben olvasod, és ha ez a gond, megspórolod magadnak a garos futkosást.

    RpPRO: Túlmelegedésnél jórészt zöld, ill. színes négyzetek jönnek elő. Persze nincs kizárva ez sem, főleg, ha túlhajtásnál jön elő.

    Löncsi: ATT önmagában nem okoz ilyen hibát.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák