Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    Kis help kéne mert töketlenkedek..

    Két kijelzőt használok, az egyik egy kotvány kis régi 1280as TFT, jól lesötétítve, TS3, HWInfo és egyéb hasonló dolgok szoktak rajta "futni", általában be sincs kapcsolva, csak akkor nyomom be ha éppen érdekel valami.

    No, régen ez úgy nézett ki hogy bedugtam a DVI csatit ami hozzá tartozik (a fő 24"-es DP-n van..), kép el / kép vissza, semmit nem kellett állítanom, a Catalyst alapértelmezetten beállította hogy az asztal maradt a 24"-esen, ez a kis kijelző megkapta a háttérképet és felbontástól, alkalmazástól függetlenül ha fullscreent indítottam, az a 24"-esen jelent meg.

    A javított Crimsonnal nem jutok dülőre, tegnap belevertem bő fél órát, az istennek sem tudom reprodukálni a korábbi állapotokat, kényszeresen vagy az asztalt húzza/terjeszti ki a kisebbre is vagy a fullscreen alkalmazások/játékok lógnak át szépen, ennek eredménye képpen a 24"-esen van hogy a képernyő 1/4-ét látom csak. Amit különös képen után, ha fullscreen VSR-t (1440p) állítok be random játék alá, egyszerűen képtelen vagyok elérni hogy a 24"-es főképernyőre korlátozzam.

    Valaki írja le szépen kérem hogy mit rontok el..! :B :R

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák