Új hozzászólás Aktív témák

  • Thrawn

    félisten

    válasz pkornel #27852 üzenetére

    Tudom, hogy nem azt a választ kaptad amit szerettél volna, dehát ez van. Egy átlag fórumozó ezekhez az információkhoz nem juthat hozzá, ezért kár is itt megkérdezni mikor lesz új driver. Aki közelebb van a tűzhöz az hozzájuthat, megkaphatja az épp fejlesztés alatt álló drivert, esetenként ez még ki is szivárog és letöltheted ha van kedved kísérletezni. Ebben élen jár a pl Guru3D. Mindenki más akkor fogja letölteni a drivert, amikor az hivatalosan is megjelenik. Ebben egy kivétel van, ami régebben előfordult már párszor. Ez történetesen az, hogy egy frissen megjelent VGA-hoz már mellé csomagolják a drivert, ami újabb, mint amit egyébként letölthetnél. Namost mindezeket a lehetséges okokat kizárva az kerekedik ki az egészből, hogy egy átlagember nem tehet mást, csak vár.
    ui: az AMD újabban nem nagyon ígérget semmit, vagy ha mégis, az akkor úgy is lesz. Ezelőtt viszont ígérgetésekből tele volt a padlás, a megvalósításuk pedig jócskán megcsúszott, akár éveket is (lásd: Bulldozer) és akkor sem azt kaptad amit vártál. Ebből a szempontból pozitív változás ez a "csönd".

    A kérdésedre válaszolván: de, akar újabb drivert kidobni az AMD, csak egyelőre nincs róla hír, hogy mikor jön. Attól tartok ezzel a válasszal sem vagy különösebben kisegítve :)

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Új hozzászólás Aktív témák