Új hozzászólás Aktív témák

  • Rider74

    tag

    Sziasztok!

    Segítséget kérek az alábbiakban vázolt problémában. frissen épülő HTPC. Új telepítés ( többször is) Lap: GA-F2A88xm-D3H , A6-5500 proci, Team group 2133 2x4Gb Ram. ( benne van támogatott Ram-ok közötti listában) Win7 X64. Régebbi KDL- 40-bx400 TV 1980x1020 HDMI-vel összekötve a gép és a TV.

    A telepítés percek alatt megvan, aztán driver a Giga oldaláról 13.25, vagy az AMD oldaláról a 13.12, vagy beta 14.3. Tök mindegy, a driver telepítése után a kép random időközönként zöld- rózsaszínű lesz, a gép vidáman megy tovább, nem fagy, semmi baja, az eseménynaplóba sem ír semmit. Ha türelmesen várok, egy idő múlva visszaáll normálra, majd 1/2 órán belül újra és újra.

    Azt már megfigyeltem, hogy a dolgon lehet javítani ha a CCC-ben a GPU méretezést engedélyezem vagy letiltom... Feltételezem, hogy nem kábelhiba, mert nyilván nem javulna meg a driverben való buherálástól..

    Sajnos azonban a GPU méretezés engedélyezése, vagy tiltása csak időlegesen oldja meg a problémát, mert egy idő múlva újra előjön. Nincs jelentősége, hogy csak az asztal látható, vagy a böngésző megy, vagy filmet játszik a gép....

    Kéne egy kis segítség, mert már kifogytam az ötletekből. A gépet beállítottam alapra. A RAM ot próbáltam 1866-on és 1333 -on is használni. de semmi sem segít. Mit lehet ilyenkor tenni?

Új hozzászólás Aktív témák