Új hozzászólás Aktív témák

  • totyax

    aktív tag

    válasz Viktor77 #18076 üzenetére

    Csak most olvasom a hozzászólásodat, mert valamikor dolgozni is kell.

    Nagyon sürgősen befejezed a gyanúsítgatást (amit az oldal összes "üzemeltetője" nevében kikérek magamnak) vagy úgy váglak ki, hogy a lábad nem éri a földet. Igen, durva a hangnem. Pont annyira, mint a gyanúsítgatásod.

    Ezt a hangnemet nem tűröm el sem tőled, sem mástól. Nem érdekel kinek képzeled magad, a moderátorok általában el vannak szállva maguktól, ez sajnos velejárója a "szakmának" :) Tény hogy az általam többször bejelentett panaszra, az illető még csak fekete ponttal sem lett jutalmazva, nem hogy tiltással, ebből egyértelműen következik az, hogy itt valami nagyon nem stimmel. Próbáltam egy értelmes, logikus indokot találni arra vajon miért nem lett következménye a bejelentésemnek. Te talán tudsz más logikus magyarázatot? Ha igen add elő, kíváncsi vagyok. Ha pedig te sem tudsz mást, elnézést kérhetsz tőlem.

    Érdekes amúgy hogy téged nem az érdekel, hogy egy ph féle csalásmentességet biztosító konstrukciója felsült, hanem hogy ezt jelzem. Nem kéne inkább utánajárnod annak ami történt, és a történtek fényében gondoskodni arról hogy ilyesmi többet ne fordulhasson elő? Nem ez a fontosabb, a megbízhatóság, vagy annak látszatának a fenntartása?
    Amennyiben válaszolni akarsz nekem, felhínám a szíves figyelmedet a megfelelő hangnemre. Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák