Új hozzászólás Aktív témák

  • InfiniteReality

    őstag

    válasz norbi0604 #17236 üzenetére

    Tökmindegy hogyan nevezed. Rengeteg programnak van ilyen folyamatosan futó része, ami csinál a háttérben valamit. Feleslegesen. Nálam nincsenek ilyenek, illetve nagyon kevés, nem is nagyon vannak ilyen szotfverösszeakadásos problémáim.
    Azt a sok vackot amit az ember felrak, mert milyen jó meg szereti meg stb én mellőzöm, a felesleges folyamatosan futó vackokat meg kiírtom.
    Ezért (is) nincs Itunes a gépemen csak egy Virtuális gép alatt, mert az is teleszemeteli folyamatosan futó programokkal / processzekkel a gépet. Sajnálatos, hogy az Apple PC-re csak ilyen szánalmasan képes megírni az Itunest:(

    A programösszeakadás manapság egyre kevésbé adódik abból, amiből régen, hogy egy-egy dll-t azonos névvel, de más tartalommal akart ugyanoda menteni 2 program. Manapság a programok folyamatosan futó részei szoktak összeveszni. És ezt a legnehezebb értelmesen leprogramozni (álláspontom szerint pl nincs is szükségem a folyamatosan futó apple device detect processzre, ha csak havonta 1x dugom rá az IPhone-t a gépre).

    [ Szerkesztve ]

    http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

Új hozzászólás Aktív témák