Új hozzászólás Aktív témák

  • DeViL-X.

    tag

    válasz KaitouP #3539 üzenetére

    Az a baj, hogy a videókban nem egyszerűen felrántom a fegyvert vagyis quickscope-olok van!
    Mint ahogy láthattad a részeket mindenhol jelen van! Az-az érdekes hogy míg a külföldi oldalakon remegnek az emberek ennek az elsajátítására itt úgy látszik eléggé utálják Magyarországon! Olvasom és érdeklődök ez iránt! Több mint 10 éve játszom szinte csak COD-ot! Irdatlan nagy tehetség kell hozzá. Nem fogják offolni mivel
    nem egy "bug" vagy jelentéktelen hozzáértésről van szó... Még ha pár embernek is összejön csak párszor egy-két játékban azzal nem megy semmire.. Leírtam és leírom még egyszer. Ehhez vagy nagyon sok tanulás vagy tehetség kell! Ez mindig is jelen volt csak egyre több az érdeklődő a sniper iránt. Kisebb nagyobb sikerrel!
    Milyen érdekes hogy ha assault-al mennek az a baj.. Ha smg-ven az a baj!
    b.:
    Tudom hogy átalakították a BO3-as snipert.. De pont most lőtted le a poént.. A jó játékosoknak teljesen mindegy, hogy eszik vagy isszák az átalakítást! BO3 átalakítás után 3:40-től!!!! Ha közel harcról lett volna szó ő is alkalmazza biztos vagyok benne!
    A WWII-t is átalakították!! Jelenleg pont olyan mint a BO3!!! Kb 15-20%-al csökkent a fegyver felrántási ideje, és a pontosság mivel észre vettem!
    De semmit nem ér ha 95-ös FOV-al használod ugyan úgy gyorsnak "tűnik" a játék!
    Bementem most éjjel 5 meccsre éjjel 1-kor. Kettőnél 2-2-es felállásban vagy 2-3-saban nyomtuk ezért kiléptem a folytonos keresgélés miatt!! Ennél jobban nem fogják lecsökkenteni az 100%!

    Folyton folyvást változunk...

Új hozzászólás Aktív témák