Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz Wans #6939 üzenetére

    A ppsh vicces fegyó volt, ha nem fogtad vissza folyamatosan, mire kilőtted a 72 vagy76 :F lőszert addigra tényleg az eget lőtted vele. Egyik kedvenc fegyverem volt. 1v6-ot is lehoztam vele, voltam is ppsh noob :D A másik kedvencem a bar, és a mosint volt. Arról ne is beszéljünk, hogy egy sd 20 meccsből állt. 10 /amcsi,orosz, angol/, és 10 német.
    Egyetértek abban, hogy a sok síró, picsogó jóskák miatt gyengítettek mindent. A fiam lejátszotta az ötödik részig az összes cod singlet, és a cod1-2 tartott neki a legtovább, sőt sokszor segíteni kellett neki. A waw-ot, cod4-et lejátszotta 2 nap alatt, úgy hogy egyszer sem kellett neki segítenem.

    MW3-ban ez az új mód stinger challengere jó, másra nem nagyon.

    tomic

    A kapitalizmus a piacgazdaságról szól, és igen az erősebb megeszi a gyengébbet. Ez nem azt jelenti, hogy aljasnak kell lenni, hanem egy olyan terméket létrehozni, aminél árban, minőségben nincs jobb a piacon. És természetesen ezt a vevők döntik el, hogy életképes-e, ha átvágod őket nem lesznek vevőid. Persze itt belemehetünk abba, hogyan éred el a terméked minőségi mutatóit. Olcsó munkaerő (Kína, India, stb.), de ezek már egy külön fórumra valók lennének.
    Persze most ezt nem erre a konkrét esetre írom, hanem általában. Jó példa erre a külföldiek lehúzása az éttermekben, pubokban. Lehet egyszer, kétszer kaszálni, de a végén a vendéglátós copik.

    [ Szerkesztve ]

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák