Új hozzászólás Aktív témák

  • TOBY29

    csendes tag

    válasz Drenadar #3191 üzenetére

    Való igaz vannak ügyfeletek akik árérzékenyek. És vannak, akiknek az ár-érték arány fontos. De itt már nem nagyon lehet mit duzzasztani mivel a fővonali szolgáltatók kihátrálnak a Btel mögül. Ennek az oka egyszerű a milliárdos tartozás. Nincs sok értelme több 10 milliós vagy 100 milliós reklámkampánynak mivel az köztudott, hogy az alternatív ADSL szolgáltatás KB. BRUTTÓ 2-3 forintot hoz sávszélességtől függően. Ezért nem láttunk még soha alternatív szolgáltatót országos televízióban reklámozni. Valószínűleg nem is fogunk. Egyetlen orosz pénzember sem fizet azért, hogy utána a megmaradt párszáz Invitel és UPC terület ügyféllel kis családot alkotva beszélgessenek az élet nagy dolgairól. A Telekom esetében sem arról szól a történet, hogy a tartozás fejében átadják az ügyfeleket, hanem a Telekom egyszerűen felmondta a nagykereskedelmi szerződést. Valószínűleg a Btelnek 60 napra, amit nov. 15-én már tudniuk kellett.Mindenki mehet, amerre lát. De azt is tudjuk, hogy a Btel nem szereti megosztani a közérdekű információkat, és ha kötelezik őket, akkor is virágnyelven.
    Az meg hogy szándékos volt e vagy sem a gazdálkodásuk nem az én feladatom eldönteni. Majd a hatóságok megvizsgálják, ha akarják.
    (#3198) Drenadar válasza Deller2010 (#3197) üzenetére
    „Most már teljesen más lett a vezetőség, várjuk, ki azok mit csinálnak!”
    Nem lett más dec- 15-én passzoltak vissza mindent Takácsénak.

    [link]

    Még egy kis színes….
    Nézegettem a betel vezetőségét a Btel.hu –n és két vezető nevem mellett szerepel egy bizonyos Eurosys Telecom Kft. Soha nem hallottam még erről a cégről. Pedig régi cég. Minden bizonnyal az én műveletlenségem, de mea culpa a Netcore Technologies Kft –ről sem hallottam soha és mégis mekkora technológiai céggé nőtte ki magát a Btel szárnyai alatt.

    [link]

    A Cégkivonat szerint a cég székhelye ugyanaz, mint a Btel-é Kecskemét, Mindszenti körút 27/A. Ami még érdekes a cég tagjai a két Takács testvér. Lehet, hogy az új Btel?

    more beer,more the boss "Come back home to the refinery Hiring man says "Son if it was up to me" I go down to see the V.A. man He said "Son don't you understand"

Új hozzászólás Aktív témák