Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz DeFranco #72087 üzenetére

    Jellemzően a [saját felhasználóneved]\Dokumentumok mappát érdemes lementeni 1:1-ben, ha a játékok nem Steam-esek (nem mentenek felhőbe) és nem a játék saját könyvtárába kerülnek a mentések.

    Amúgy oké, hogy négy éves a rendszer, de ment azon az SSD-n a trim rendesen? Nyilván lassul valamennyit (a Windows szemetel stb.), de azért HDD lassúságúra nem kellett volna beállnia, ha minden oké.

    A "Windows 7 nem talál frissítéseket"-bug viszont szinte biztosan nem egyedi probléma, sokan tapasztalták az utóbbi egy évben, hogy van ilyen (mintha a Windows 10 megjelenése óta különösen gyakori lenne), szóval azt nem biztos, hogy újratelepítés fogja megoldani.

    *
    GoG.com-on akciós többek között a Baldur's Gate I-II Enhanced Edition, be is zsákoltam őket, cirka 3k-ért együtt. GoG-éknál valahogy nem működik rendesen az akciós matek, ha a kettőt egyszerre zsákolom be, akkor 16 USD, ha külön teszem be őket a kosaramba, akkor 3 + 8 USD... :)

    Ez már az az ár, amire azt mondom, hogy megéri, hogy ne kelljen szenvedni Windows 7 és újabb Windows-oknál a telepítéssel, van natív támogatás widescreen felbontásokra, meg kapott egy sor apró, de kényelmes és ésszerű ráncfelvarrást/javítást a kezelőfelület, a grafika, a térképek. Ja és megy natívan Linuxon is, nem kell hozzá Wine.

    Mondjuk a 3 új karakter cseppet sem vonzó eddig, hogy kipróbáljam őket csapattagként, talán majd a félork Blackguard, de a Monk nem tűnik izgalmasnak, a félelf Wild Mage meg kifejezetten irritálóra sikerült. Egyelőre ezen kívül még nem találtam sok új tartalmat, de nem néztem még meg, mit is tud a Black Pits plusz tartalom (ami mintha külön kampány lenne).

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák