Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz B-L-A-C-K #4029 üzenetére

    Pár napja eldöntöttem, hogy minden felesleges gépet/notit/alkatrészt kiszórok, lesz belőle két noti, egy Thinkpad T500 dedikált VGA-val asztali helyett (van nagy dokkolóm hozzá), meg egy X200 hordozásra.

    Ez persze csak úgy megy, hogy fokozatosan dobok mindent fel az apróra (nem egyszerre, hogy ne maradjak gép nélkül), meg tüzetesen átnézem, hogy mi az, amit még tudok hasznosítani a cuccok közül. Meg közben reménykedem, hogy a kinézett gépek még nem kelnek el.

    A T42p ugyan használható máig is, de majd' egy éve nem használjuk, barátnőmé volt, kapott helyette egy T500-at (eleve jobb gépet vettem neki, mint amilyenek nekem vannak jelenleg, ő jár mérnökinfóra). Mondjuk a T42p-t is én vettem neki. :)

    Mercutio_: elképzelhető, 10k-t biztosan, ha bontanám. Ha jól rémlik, háttérvilágítási egyenetlensége azért van, de semmi vészes.

    Valahogy így néz ki, most nézem, a billentyűzet rendesen kifényesedett.

    B-L-A-C-K: meglepődnél, milyen hamar elkelne a panel magában, persze csak akkor, ha "jóárasítva" lenne. :)

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák