- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz Melack #17548 üzenetére
Persze, tiszta sor. Csak szerintem ritkán tartanak válási bulit. Dehát mit tudhatom én.
MurdR - Na arra az irományra leszek én is kíváncsi. "Remélem" Ori nem egy olyan gépezet, mint a legelső fősulis infótanárom aki még csatak részegen, fekve is gyorsabban integrált/derivált, mint két józan évfolyamtársam papíron.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
-
őstag
Skacok,jó nézni a topikot ahogy él. Én sajnos nem tudok ebbe beleugrani,komoly problémáink lettek,így szeptemberig mi is csak bérleteket vesszük meg,az összes többi megy az ügyvédnek.
Ettől függetlenül ha látok vmi kiohagyhatatlan,bedobom ide is. -
MurdR
veterán
Megöltem a topicot.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
őstag
Örökléses perek Romániában.Az ügyvéd pedig bekavar.Tavaj már fizettünk neki 150k-t (2 hónap alatt szedtük össze) és most is ennyit kért szeptemberig. Mindezt úgy hogy csak diákok vagyunk,diákmelóból.Annyival vagyunk jobbak,hogy szüleinknél élünk,így magunkat nem kell eltartani(csak részben,gyógyszerek,ruhák és bérletek leginkább)
A bajom ezzel az egésszel inkább az idő,mert ha fél évvel előtte szól,akkor talán még nyaralni is mehettünk volna vmelyik kisebb városba a közelbe.
-
Mercutio_
félisten
válasz Petyyyyy #17551 üzenetére
Én ugyan csak másodfokú és/vagy kétismeretlenest oldottam meg középiskolás koromban, de azért is utáltak a cimbik másnap
Kiki18: Meg kell mondani neki, hogy ha megnyeri a pert a bevételből megkapja, így legalább motivált lesz Romániában a jogügyek amúgy is ingoványos talaj ahogy hallottam. pl. Erdélyben van pontos telekkönyvi nyilvántartás a másik két régióban nincs, vagy hiányos, így pl. tanúk igazolják, hogy ki mekkora területet tulajdonol.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
-
Tele von Zsinór
őstag
Akkor majd valami női piára hívunk meg, mint a stroh rum
-
-
Petyyyyy
addikt
Ha házi, akkor nem lehet fincsi, mert akkor tuti több, mint 50% ott meg már nem igazán érzem az ízét. Mi is csinálunk szinte minden évben, de mikor megkóstolom mindig úgy vagyok vele, hogy inkább maradt volna a fán - erős. Mondjuk ha nem azzal kezdek, akkor már nem problémázok.
-
B-L-A-C-K
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
MurdR
veterán
Ó, ugyan. Nem kerítésszaggatóról beszélek.
Ti a disznóvágásos pálinkát mondjátok, én pedig a finomatMacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
válasz Tele von Zsinór #17579 üzenetére
És ''kifele'' is csíp?
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Power output: 1 MW at 7500 rpm - rpm limiter @ 8250 rpm
Torque: over 1000 Nm from 3000 to 8000 rpm
Max torque: 1371 Nm at 6000 rpm
0 - 400 km/h approx. 20 sec
400 - 0 km/h approx. 10 sec
Braking distance: 28 m (100-0 km/h)
Max lateral g-force: 2.0 g
Emission levels: Euro VIRepülő? Nem. koenigsegg One:1
1341 LE⭐ Stella
-
-
-
-
-
-
MurdR
veterán
Annyira elérhetetlennek tűnő csodák ezek, hogy nem tudja felkelteni a figyelmemet hosszú távon. Szép, meg minden, de a visszapillantója többe kerül mint az én európai úniós ( ) fizetésem. '
-
föccer
nagyúr
válasz bitpork #17587 üzenetére
Jól látod a dolgokat, ezt nem is vontam kétségbe. Csak annyit írtam, hogy a gyártó cég is profitorientált. Versenygépekből meg tudjuk, hogy nem lehet megélni.
Mercutio_: Utópia.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
-
etejedu
őstag
Ennek a gépnek már nem is benya kell hanem kerozin!
Mennyit eszik ez 100-on? Biztos egy gázfröccs egy vödör benzin.
Nyilván nem a spórolós hatótávolság-vadász bitpork féléknek való!
[ Szerkesztve ]
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz etejedu #17595 üzenetére
Egy vödör benzin, ez jó. Pedig lehet, hogy a hatótáv sem rossz. Míg kiérsz a pályára, addig mégy villannyal, elpöförészel nyugdíjas 300-as tempóban míg van benga (közben persze töltenek az akksik is), aztán átkapcsolsz ismét villamos hajtásra és besuhansz a kútra. Kinézek belőle egy 5-600 km-t mindkét tankot kiautózva, ha nem nyúzza nagyon az ember.
-
törölt tag
Eladó Samsung d60 6mpixeles digitális fényképezőgép tokkal, és egy sony ericsson xperia x8.tmobile, karcmentes,dobozában. töltő,usb kábel. ár 8000huf. a d60 9000huf
-
AVforum tag van itt?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest