- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mercutio_
félisten
-
Tim82
félisten
válasz radi8tor #18347 üzenetére
A Parádé után napokig kellett takarítani az Andrássytől 150-200 méterrel arrébb lévő utcákból is a szemetet, amit a résztvevők szórtak el, a Pride után nem kell ilyet. Szerintem sem kis különbség (a két felvonulás között lévő ideológiai hátteret direkt nem érintem).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
Nem csípem a szélsőértékeket
Szerk. :Szerintem senki nem mondta, hogy örülni kell neki, de amíg a szélsőséges hülyéket a parlamentbe is beengedik nehogy pont ez legyen már a legnagyobb probléma amin polemizálni kell bárkinek is.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
B-L-A-C-K
titán
válasz CoolBoy323 #18299 üzenetére
És a garancia hogy van? Kínába nekem kell visszaküldeni? Ez mennyibe kerül, és mennyi idő kb míg megcsinálják?
-
Magnum_
nagyúr
Sracok. Ketsegtelen, h tegnap ittunk,rendesen. Qru nem,volt tul jol hajnali 4fele. De meg mibdig alszik, en meg fent vagyok,3oraja fitten, egeszsegesen! Ez mi?
I humbly and respectfully decline™
-
-
-
Dr.Zoo
őstag
Itt vagyunk az Ázsiában, négy tyúkkal. már kicsit kivagyok...
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
-
-
-
etejedu
őstag
Jófajta torrent klienst tud valaki?Már nem kell találtam.(#18365) bitpork: Huh ezt most én is betömném! Nyami!
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Na ma este teszteljuk ezt a masnapossag dolgot hatha osszejon vegre
Galaxy Fold 4
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szép estét az Uraknak!
Vége mai melónak, most egy nap punnyadás, pihenés ezerrel. Rámfér.
#18384) Dr.Zoo
Vettem egy üveg sört, még ha annyira nem is imádom, de jó érzés most szürcsölni. Megy a venti...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
GabN73
addikt
Na, most van 2 ember akit szívesen nyársa húznék.
Mára volt 2 időpont megbeszélve 2 albérlethez. Kettőből egyik se jött el a megbeszélt időpontra és helyre, hívtuk őket, nem vették fel, vagy ha felvették kinyomták...
Most komolyan, az ilyen minek hirdet, vagy minek beszél meg időpontot?... -
B-L-A-C-K
titán
Voltunk enni a Mester Étterem és Pálinkaház-ban (9.ker Mester u. 13.), ritkán mondok ilyet de minden jó volt, felszolgálás, kaja, tényleg csak ajánlani tudom...
-
MrSealRD
veterán
válasz GabN73 #18387 üzenetére
A felvette és kinyomta azt jelenti, hogy bele sem szólt?
Szerdáról szervezted szombatra? Szerintem azt már kiadták és nincs meg...Gondolom még hívják egy csomóan mert a hirdetés még kint figyel valahol...ezért már inkább fel sem veszi.Ma nekünk is volt egy érdekes történés. Felhívott az tulaj aki miatt másodszor utaztunk és volt pofája felültetni minket, pedig direkt mondtam neki, hogy Pécsről utazunk fel. Ott álltunk 23-án a Mór utcánál és volt pofája azt mondani a telefonba, hogy pedig küldött sms-t...
A lényeg, hogy ma hívott de nem emlékeztem a számára és ki voltam kapcsolva. Ezért visszahívtam. Mondom, hogy volt egy hívásom erről a számról. Nem tudta, hogy miért hívott. Majd mikor mondtam a nevem akkor egyből beugrott neki, az albérlet és kérdezi, hogy aktuális-e még a lakáskeresés. Hát mondom már nem aktuális.
Ezután visszakerestem az excel fájlban, a telefonszámot és hopp meg is volt melyik albérlethez tartozott a szám.
Röhej, hogy most bezzeg megtalálta a számom...de mikor állítólag kiadta akkor nem tudott szólni időben...
Bár ezután a húzás után nem sok jót gondolok róla...Tiszta szerencse, hogy már nem kell foglalkozzunk ilyenekkel.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
Dr.Zoo
őstag
Esetleg ezt ajánlom, szvsz ezis ár/érték bajnok...
Az Argus strong nekem nem jött be, már édes volt..Most délután lecsúszott egy doboz Apostel Brau 7.9% ser, aztán egy doboz Beglücker 6.8%.
Az Apostel új kedvencem, íz/hab terén nekem best buy volt...
Aztán leőblítettem a kettőt egy Straropramen barnával, úgyhogy jólvagyok..[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
7
addikt
Alig 50 kilométer biciklizés alatt úgy megfogott a nap, mint az egyhetes nyaralásról ezen a héten visszatérő kollégáimat. Lehet, hogy be kellett volna kenni magam naptejjel.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #18394 üzenetére
Eladtam egy SSD-t, vacsoráztam, kölcsönöztem 2 filmet, most várom a meccset, hogy csodát tesz-e costa rica, vagy jön a papírforma.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest