Új hozzászólás Aktív témák

  • bandus

    veterán

    válasz sutszi #16980 üzenetére

    hát nem irigyellek, ez szép kis menet volt, és még messze nincsen vége.

    mi másfél éve lakunk a mostani helyen, viszonylag egyszerű volt a dolgunk.

    elsőnek megnéztünk egy új építésű másfél szobás kecót. ezt is csak garázzsal adták, ami nem baj, mert úgy számoltunk, hogy hamarosan úgyis lesz autó. de ezt kivették előlünk.

    aztán az asszony megnézett egy 3 szobás panelt, ami ugyan marha nagy kettőnknek, de jó áron volt és nagyon szépen fel volt újítva. itt ránk ígértek.

    végül a harmadik lakásnál jártunk sikerrel. pénteken került fel a hirdetés, barátnőm azonnal lezsírozta az ingatlanossal, hogy ezt mindenképp mi nézzük meg szombat reggel elsőként. de az ingatlanos elég bizonytalan volt, meg ódzkodó, még azt is megkérdezte, hogy mivel foglalkozunk :F mint később kiderült azért, mert a tulaj nagyon habozott, hogy kiadja-e a lakást, és ha igen, akkor a megfelelő embernek, de aztán végül a pénz volt az úr.

    amúgy nagyon szerencsénk van vele, azon kívül, hogy néha elég sokat beszél :D havi egyszer átjön a bérleti díjért, vagy ha egyéb megbeszélni valónk van. volt, hogy hozott sütit, meg olyan is, hogy elmentünk együtt vagy neki vásárolni, ha olyasmit vettünk, amit autóval kellett elhozni (pl. csempe, virágföld). szóval jó a viszonyunk :) év elején például a lakbért is lejjebb vitte (90k --> 80k), nehogy elköltözzünk, mert látja, hogy mi rendben tartjuk a lakást és vigyázunk rá :)

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Új hozzászólás Aktív témák