Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz Zolás #7100 üzenetére

    Szerintem jó lett...ami zavar,hogy nagy a terep,túl sok az út,sok az üresjárat.Pont ezért is mondtam,hogy ott a szép és jó terep,mert tényleg nem egysíkú,viszont sok helyen kihalt.
    Cserébe a harcok meg kemények...
    UVHM sem gáz annyira...vagy jó build kell,vagy a Bee,és tudni kell használni.Én simán végigvittem,pár nehezebb rész volt,pl.most fejeztem be az új DLC-t és pár helyen tényleg őrületbe kergettek bizonyos csontváztípusok...
    A loot...no azzal egyetértek.Nem gond,hogy csak bizonyos ellenfelek...viszont ne lenne ilyen rossz arányban,lásd a 100+próbálkozásom a Lyudára,amit végül editorral tettem be...
    Lenne gyakoribb,de többféle legendary variáns.A coop is inkább megosztó...ok,az esély nő.Viszont ha 10ből 1x pl.esik egy legendary,kié is legyen?
    Túl fontos pár holmi.Nincs meg az 1 "mainstream" legendaryja,ami esett is egész jól mindenféle,BÁRHONNAN.Egy vacak skagból is.
    Itt meg poénos a "budi-láda",de a 10.után rájön az ember,innen nem szerez semmit.
    A mezei ellenfelet is inkább elkerüli az ember,mert 0% esély valamit szerezni.Az 1-ben érdemes volt a leggyengébb ellennel is megküzdeni!
    Itt meg lőszertemető,még vissza se hozzák az elpuffogtatott skulót,nemhogy...
    És a coop ott is kijön,hogy egyszerűen egyedül nincs elterelés,kivéve a sirennél ha van az a képesség,ami az ellenfelet "megbolondítja",és őt kezdik támadni a többiek/vica-versa.
    Ott most is elvoltam,rádobtam a badass-rs,össze is rántja a speckó a népet,így lehet irtani.
    Viszont a gunzinak semmi,csak tűzerő,mechromancernél a robot ha rámennek,kinyírják seperc,és nem sebez,a commandonál az ágyú pajzsa lehet jó,de ideig-óráig véd és terel el,alig sebez...

    Indíts egy Sirent.Az mindent visz.

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák