Új hozzászólás Aktív témák

  • BorgBoss

    tag

    Ez a DLC egy vicc ahogy szaggat, pedig a konfigurációm nem adhat rá okot. A fő játékban nincs egy zökkenés sem (full maxon minden), míg a DLC-ben elmegy a kedvem a játéktól. Komolyan ki kell számolni fejben, hogy az elősző képkocka után kb. hol jelenik meg az ellen, mire újra kapok egy framet.
    Na arról meg jobb, ha nem is beszélek, hogy a textúra hibák mennyit rontanak az egészen. (ÉN ezt sem találtam a fő küldetésben vagy nem volt számomra észrevehető). Láttam egy ládát, melyből piros fény jön ki. Felküzdöttem magam a tuti über ládához, mert azt hittem ez valami extra....Na onnantól majd minden láda piros lett a játékban.
    Azt gondoltam az UT3 motor a gyenge, de ha az főküldetés pályáinál nincs gond, akkor ezzel mi a gáz? Össze van kókányolva az egész, ahogy már mondtátok.
    Azt nem értem az egészben, hogy a tesztelők az mi a retket csináltak? Vagy valami giga felhőben tesztelték 320x200-on, hogy a mobil eszközökön is jól fusson, és a mobil és konzol eszközök mellett (után) a PC-sek dobálják ki a monitort? :O :W Kiakadtam tegnap nagyon ... Ehhez képest a BF3 az egy ultratökéletes "HIBÁTLAN" program

    “A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton

Új hozzászólás Aktív témák