Új hozzászólás Aktív témák

  • crosscut

    csendes tag

    Én is singlebe tolom, annyira hogy meg is vettem de még mindig a kalóz változatot nyüstölöm. bőven elég az is.

    Coop nem rossz, anno az 1 részt játszottam is úgy, de nem sokat adott hozzá az élményhez, sőt inkább talán kicsivel rosszabb is volt úgy játszani.

    Egyébként a második rész nagyon állat lett. Tényleg az első rész "hülyeségeit" javították/tökéletesítették.
    A sztori kellően fordulatos és érdekes (legalábbis számomra) valamint az pl nagyon tetszett hogy mikor Rolandot kell kiszabadítani akkor ha a legelső helyen ("marcus szobor") sokat időzöl akkor elviszik máshova Rolandot (friendship gulag) viszont ez csak opcionális mert a "marcus szobor"nál is ki lehet már szabadítani.

    8800GTvel mehetne highon a physx? mert van egy-kettő ilyen kártyám amit nem használok, de mindenhol azt olvastam hogy az édeskevés a játékhoz. Itt persze nem arra gondolok hogy berakom és mikor sanctuaryban ellövök egy rongyot akkor oké az FPS (mert az amúgy is oké egy vidkártyával) hanem arra amikor 10 robot jön egyszerre és dobom a gránátot, lövök stb stb. Szóval "intense firefight"

    DLC(k): nem is tudom igazán, hogy mennyire várjam/ne várjam őket. Annó az első résznél a Doktoruras tetszett, meg így igazából a törzsörmesteres (Knoxx) is oké volt viszont annál és a robolutionnál sem tudtam azt tolerálni hogy "nagy mappok de ha kilépsz akkor rohanj végig újból"....macskapöcse....

Új hozzászólás Aktív témák