Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    válasz Ati1979 #5651 üzenetére

    Hát a Dockin 28X10X10 ami azért nem annyira hordozhatatlan. De nézzük már az árat így is olcsóbb mint mint például egy Charge 3 és társai. 140 Euroért igen is jó vétel, az alap változat 6000 mah akkumulátorral rendelkezik.

    De hogy itt az ember reálisan lásson mindegyik bluetooth hangszórón bőven van haszon ezt bátram ki merem jelenteni. Azért is szál be rengeteg márka a bluetooth hangszóró árusításba mert tudják könnyen kaszálnak nagyot és van rá kereslet. Jól bevált recept hogy kínában legyártják és fillérekért össze dobják.

    Miből áll egy bluetooth hangszóró, nem egy nagy Was is das amúgy. Kell egy nyák amire rábarmolják a D-class erősítőt, egy műanyag doboz, 2 passzív hangsugárzó , na meg két a hangokért felelős hangszóró.
    Volt ismerősöm aki egy Charge 2 szétkapása láttán szidta is kinát mint a borkot hogy a dobozba van 2000-3000 ft értékű felszerelés, de ez 15X kerül és mekkora kaszál rajta a cég.

    Kína ezért jó nekik ha gyártani szeretnének valamit, olcsón össze dobják és ha kell meg tudják követelni a minőséget is. Az meg lényegében senki se érdekel hogy garancia idő után bemondja a unalmast, a pénz a zsebükbe te meg vegyél újat ha hallgatni akarod :D

    De az lemerem fogadni fillére pontosan ki van számolva a gyártósoron nagy mennyiség esetén hány dollára jön kis a hangszóró darabja.

    Mindegy melyik gyártóról van itt szó, mindegy atomra keresi magát. Itt egy videó amit mikor elsőnek láttam rommá nevettem magam. Kicsit alvári a stylus de meg mondja a tutit, olcsó vacak :D Flip 2. [link]

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák