Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Akinek Dockin D Fine hangfala van, hogyha tölti, akkor minden alkalommal világít a zöld lámpa?
Tegnap megérkezett az eszköz, kipróbáltam, nagyon tetszik. Rátettem töltőre, elkezdett tölteni, de nem vártam végig.
Ma délelőtt megpróbáltam rátölteni, de a zöld lámpát nem látom világítani. Most ez azt jelentheti, hogy fullon van a hangfal?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz UberMutant #6205 üzenetére
Ezt ismerem, de tegnap nem töltötte fel teljesen a töltő elvileg a hangfalat és használtam is egy kicsit. Nem sokat, egy kicsit. Max. akkor várok vele, hogy merüljön, majd utána aggódok, hogyha nem sikerül tölteni. Azt tudom, hogyha pirosan villog, akkor már csak 15 perc maradt hátra.
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
UberMutant
őstag
válasz Dolphine #6206 üzenetére
a töltés nem ennyire fekete vagy fehér. 4.2 voltra tölt, és ott tart egy ideig (ezt zölddel jelzi) újabb ciklust meg lehet nem kezd el 4.1 felett, hiába teszed töltőre.
az, hogy szerinted tegnap nem töltötte fel csak egy tipp, az elektronika mást jelez.[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
válasz UberMutant #6207 üzenetére
OK, köszi. Majd figyelni fogom.
-
Dolphine
addikt
Létezhet olyan, hogy a hangfal WIN10-es gépre kötve (BT-n keresztül) hallkabb, mint telefonra kötve?
-
Dolphine
addikt
válasz RetepNyaraB #6210 üzenetére
Told fel a win kékfog hangerejét
Ha lenne ilyen, már megtettem volna!A telefon egy OnePlus 6T, stock OOS rendszerrel. Nincs semmi módosítva rajta.
Visszatérve a Win + hangfal párosra. Neten láttam egy-két ötletet, majd kipróbálom.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
pècsimunkás
addikt
válasz Dolphine #6204 üzenetére
Most èrtem haza , fel raktam tölteni a Dockint . Zölden világít , hülyeséget nem akartam írni , úgy emlèkeztem , hogy pirosan világít . Ha tele lesz az aksi nem fog világítani a LED . A tièd valószínűleg fel volt töltve rendesen .
Èn OP3 -al , règi Coolpad F1 telefonommal ( csak mèdia lejátszó , az OP kimèlèse èrdekèben ), ès HP tablettel használom . Elègedett vagyok maximálisan vele. Nèha tv - vel - otthon Magyarországon össze kötöm , mert doboz hangú a tvm .Első benyomás milyen ? Tetszik a hangfal ?
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Dolphine
addikt
válasz pècsimunkás #6212 üzenetére
Első benyomásra tetszik.
Most a Winnel próbálok több hangot kicsikarni belőle, remélem sikerül. Telefonnal elégnek tűnt a hangereje.
A töltésre kíváncsi leszek, még járatom egy kicsit.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
zolikaDB
veterán
Udv!
Mindig szóba jon az uzemido
En cirka 2 honapja napi szinten hasznalom a Blitzwolf BW-AS2-est. Nos, minden reggel cirka 6-tol (vagy elobb) olyan 10 korulig hallgatom rajta a reggeli radiomusort. Mivel muhelyben dolgozok, zajban, ezert tobbnyire maxon megy, neha persze lejjebb veszem, reklamok alatt, de nem mindig van alkalmam persze nyomkodni. Igy a masodik nap rakom toltore... Azaz durvan 7-8-9 orakat megy egy toltessel. Hozzateszem, en kabelen hasznalom a pottelefonommal, nincs ertelme bluetooth-on osszekotnom, azt csak otthon!
Szerintem ez eleg jo
A mély az teljesen jo, igaz a nagy zajban es beszedet hallgatva (tehat nem Iron Maident) nehezen jon ki
A decemberi ~12 ezres arat bosegesen megerte, ujra ezt vennem. Nekem/szerintem a Sony XB30-nal jobb valasztas![ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz zolikaDB #6214 üzenetére
BlitzWolf® BW-AS2 hangszóró most akciós
kupon:HU1912112
kupon ár:56,39$
[link]Elgondolkoztam rajta, de a facebook-on ezt írták
nekem ez sem hozta a várt szintet. videókban olyan erőteljesnek tűnt, élőben meg csak akkor jönnek ki belőle mélyebb hangok, ha berakom a sarokba.
Valóban, tesztek után én is azt vártam, hogy kemény basszus lesz. Viszont véleményem tényleg szépen szól, régen hallottam ilyet ami ennyire telt hangot ad ki.
Meg ugye szóba került ott is a M4 és mellé már felesleges, nem tud annyit. De ajándéknak ennyiért elgondolkoztam rajta.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
-
LanyUs
senior tag
Carl! Faternak vennék egy Dockin D Fine-t ajándékba. Alá tudok szaladni egy bontatlan dobozos készülékkel? Értem itt ezalatt van ebből is már hamisítvány? Az Extreme esetében mázlim volt pár éve, de lehet elhagy a szerencsém... A gond még az, hogy nincs okos telefonja és ez memória kártyát és pen drive-ot sem tud Megoldható valahogy a lejátszás "egyszerűen" telefon nélkül?
-
RetepNyaraB
veterán
A hamisítást nem tudom, de az az érzésem, ez nem egy széles körben ismert cég ahhoz, hogy megérje másolni. Egyébként is az ára fix évek óta; gyártótól, vagy Amazonról véve nincs kockázat. Ha persze 39 euróért adjäk valahol, kezdhwtsz gyanakodni
Rá tudod dugni jack aux-szal bármire, nem kell kékfog.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
carl18
addikt
Ebből nincs hamisítvány. A Cég maga német, de kínában gyártatja hangszóróit valami Ling shau ju nem tudom milyen nevű céggel. Azért a Dockin annyira nem nagy és híres cég hogy megérje kopintani.
Netten találtam pár képet a belsejéről, ez a erősítő/alaplapja. Van itt aki ért is hozzá? Ez alapján jónak számít ?
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Erwinke
aktív tag
Szia.
Megrendeltem a 2db hangszórót(GGMM-M4), ma jöttek meg. Viszont nagyon szenvedek velük. Bluethooton illetve AUXon gyönyörűen szólnak, de ugye úgy csak egyszerre egyet tudok használni.
Viszont ha wi-fi-t akarok ahhoz kell az app. Mindjárt itt elakadtam mivel a füzet azt irja, h töltsem le a GGMM-M series appot de ilyen nincs is az áruházban. Viszont a kereső a barátunk ugyebár találtam egy oldalt ahová fel van töltve(Kemény 2 csillagja van az 5ből, de meg is értem x D)
Elsősorban eldobálja a wifit hol az egyik hol a másik. Ha leteszem a telefonom és nem nyúlok hozzá mig elsötétedik akkor automatikusan megáll a zene is. Hátterben amúgy csinálhatok akármi mást simán szól tovább a zene, de ha lecsukódik egyből off. A zenetár katasztrofális, fel se ismeri az összeset ami van a telefonomon. Van amit elkezd játszani azt odébrak V el sem inditja és odébb kell raknom, h játsza tovább a zenét. Meg ilyen hülyeségek.
Valószinű az appal lesz a gond, nem? Te mit használsz hozzá?
Köszi!
Ervin -
Breki
veterán
válasz Erwinke #6220 üzenetére
Szia
Gyere a fórumába majd.
Igen az app a gyenge pontja, azt mondják az Iphone-s app nagyon jó.
Én találtam a google play-ben két app-ot az egyiket telepítettem.Esetleg innen próbáld meg.
Szerencsére nekem semmi ilyen gondom nincs.
Én spotify-al használom abból a prémium simán kezeli mindkettőt.
De felrakott zenéket az app nekem se találta meg csak a csengőhangokat, mondjuk nekem a többsége mp4 amit a bgplayer szed le videóval együtt, magyarán amit azzal megnézek azt a youtube videót reklám nélkül letölti.
A fórumában ajánlottak más zenelejátszót is hozzá.
Nekem ez az eldobálás kb egy két naponta van egy pár másodpercig.
Ott többen gondolkozunk azon, hogy tv-hez is használjuk és digitális átalakítóval összekötjük. LÉehet ez megoldás lenne neked is. Részletek a fórumban.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Járókeret
senior tag
sziasztok,
szeretnék venni egy bt hangszórót és olvasgatom a topicot egy ideje, de valahogy nem tudok dönteni.
igazság szerint itthonra kellene első sorban, hogy ne kelljen a laptop hangszórót használni.
aztán szabadba is kivinném sütögetés közben.
néha autóba is betenném (régi piros ferrarim van, szóval jah... )
úgy hogy a hordozhatóság közepesen fontos.amiket kinéztem az a JBL charge 3. tetszik a hangja nagyon, de nem olvastam sehol a fórumon,hogy kimondottan ajánlott lenne.plusz lett belinkelve egy szerelő véleménye, aki elég durván lehúzta a charge 2-t. ha ebből indulok ki, akkor a charge 3 miért lenne minőségibb összeszerelés?!
egy árban van az xb31-el, esetleg alternatívaként az is jó lehet.nem vagyok hangmérnök és nem is hobbim az eq állítgatása, szóval nagy elvárás nincs. talán az akku idő ami minél több, annál jobb, de inkább a hangzásvilág legyen a legelső szempont.
max keret 30 +-5 K .
előre is köszi
-
Jarod1
addikt
válasz Járókeret #6223 üzenetére
Charge 3 al sok az akksi baj, már kint van a charge4
Kihangosítóként is funkcionál, ha kocsiban használnád.nem csodálom hogy nem tudsz dönteni mindenki gyárt már Bt hangszórót már lassan ikea is,
nagy a választék. Médiába ugorj be és ott kipróbálgathatsz a kitett hangszórókat. -
Fuvaros
senior tag
SENCOR SSS 6500n
tapasztalat hangminőségben?
csak teloról mp3 lejátszás lenne bluetooth-n keresztül egy kerti faházban vagy kisebb bulin
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
Járókeret
senior tag
-
Járókeret
senior tag
minden esetre Oluv oldalán meghallgattam az xb31-et és a charge 3-at és a charge 3 szerintem egyértelműen jobb hangzással bír. sokkal letisztultabb. párom is rögtön rávágta,hogy a charge 3 jobb, pedig neki aztán totál idegen ez a témakör.
a baj csak a megbízhatósággal van :S
valaki valamit ehhez hozzáfűzne?
-
carl18
addikt
válasz Járókeret #6228 üzenetére
Esetleg gari időn belül használod és aztán eladód. Van rá 1 év garancia, használod 10 hónapot aztán meg elpaszolod. Vagy vásárolni rá bővített garanciát, tény valóban jó hangja van. Szerintem is a JBL Hangszóróknak valamivel jobb a hangja mint a Sonyknak. Csak igen a megbízhatóságban volna hova fejlődniük ha már ilyen árakkal dolgoznak.
Más felől a Charge 3 emlékeim szerint lassan 4 éve van piacon, szóval lehet némelyik modelnek az akkuja elfáradva. Azt olvastam a JBL Xtreme ára azért 180 euro amazonon, azért akciózták le mert az akkuja döglödik és nem akarták venni. Így akcióval csábították a vevőket, sajnos ez elmondható elég sok termékről.
Egyszer itt union belül akartak egy olyan kitalálni hogy a vevő jobban legyen tájékozott hogy a gyártó a dobozán tüntesse fel a termék várható élet tartalmát.
De például ami lett véve Onyx 3 tesómnak, az még mai napig hűen végző dolgát és mindennap használva van egész nap szinte. Persze nem maxon, de kicsi kompakt és nagyon jól szól. Eleinte én is folyton meglepődtem milyen mélyhangokat tol ki magából..:
Azért megnézném hogy az a bluetooth hangszórók közül melyik nyerne az élet tartalom vizsgálat során...
-
tranceplanet
addikt
Bocs nem akarok nyelvtannáci lenni, de két helyen is elírtad, a szó amit keresel: élettartam (endurance)
Most már kíváncsi lennék élőben a hangjára valamelyik Onyx Studio csodának, annyit lett emlegetve. Az Xtreme 2 is döglődős fajta vajon?" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Járókeret
senior tag
teljesen érthető amit írsz, viszont akkor a kérdés az,hogy tudok-e kompromisszumot kötni. legyen inkább a sony, aminek "rosszabb" a hangja, de talán megbízhatóbb, vagy legyen a jbl, ami tény,hogy jobb, de nézegessem a hónapokat,hogy időben eladjam, vagy plusz pénzért garancia idő, amivel meg rohangálhatok a szervízbe?
mivel nem életfeltétel ez a kütyü, így lehet inkább a sony marad a kényelem szempontjából.
-
carl18
addikt
válasz tranceplanet #6230 üzenetére
Bocs gyorsan írtam és nem ellenőriztem le. Az Onyx Studio se egy csoda azért magasabb hangerőn az is valamit vissza vesz a mély hangokból De tény jól szól főleg a méretéhez képest. Azért durván 2 kg a súlya abból ne is várjunk hogy egy nagy mélyláda hangját le tudja adni...
(#6231) Járókeret
Az én véleményem se kell szentírásnak venni, ez csak az én véleményem. Nem rég volt egy PH tag akinek a JBL Xtreme egy kb 300 űzzem óra után adta meg magát és ő még akkor vásárolta mikor 90E forintot kértek el tőle. Egy Régi haveromnak volt egy Charge 2 + ö 55E forintért vásárolta valahol 2016 táján, valami bass test zenét berakott és kilőtte vele a hangszórókat. Azóta se működik és csak áll a fiókba darabokba.
A Sonyt meg japánban gyártják, köztudott tény a japánok precízek. Nekem volt azért Sony SRS 300 és valóban sokat használtam még se ment tönkre. Eladtam egy havernak, ő meg egyszer részegen szét törte. De nem a hangszóró megbízhatóságából ment tönkre.
Tény valóban nagyon jó hangja van a JBL bluetooth hangszóróknak, szerintem is jobb mint a Sony.
Csak tudtommal A Charge 2-3 széria és hatalmas membrán kilengése miatt a hangszóró kiszakadhat, főleg Low freqvency módba. Más felől abból ki lehet indulni hogyha csak 1 év garanciát add rá a gyártó/cég sejtheted nem egy hosszú élettartalmú darab.Egy jobb minőségi tartósabb termék simán kaphat 3-5 év garancia időt is, De a Sony, JBL, Dockin is csak 1 év gyári garanciát biztosít. De a tervezett elavulás ezen a piacon is jelen van, mert ha egy Charge 2 sokáig bírná, ki venné meg a Charge 4-et?
-
Járókeret
senior tag
világos és köszi a sok információt
persze, tény,hogy nem fog 5 évig működni, vagy legalábbis nem biztos, hogy fog.
viszont évente nem akarok ilyen kütyüt venni, mert megvagyok nélküle és nem lenne napi használatban sem.
leginkább edzés mellé lenne, az meg heti 3-4 alkalom 1-1 óra. a full hangerő sem lenne kihasználva, szóval tök átlagos használatról beszélünk.minden esetre eddig a sony felé húz az eszem (a szívem meg a jbl felé, de az mindegy).
más kérdés: köztudott,hogy nem mindig a drágább a jobb. esetleg olcsóbb kategóriában megbízható készülék létezik e? lásd példának a genius 1250 hangfalat, ami veri a 30 ezres kategóriát is sok esetben (szakik mondták, nem én), holott ez a hangfal tizen X ezer ft (volt). jelenleg amúgy egy ilyen van a tv-re dugva itthon.
néztem még a skullcandy-t. sok véleményt nem hallottam róla a fórumon,de nyitott vagyok rá is.
-
carl18
addikt
válasz Járókeret #6233 üzenetére
De nyugodtan hallgass akkor a szívedre akkor. Esetleg írtam 3000-4000 FT körül lehet hozzá vásárolni bővitett garanciát. akkor már 2 évig fixre van egy hangszóród Ha megunnod utána még mindig el tudod adni. Ha ilyen keveset használnád akkor nem hiszem hogy paráznod kéne.
Csak hát a fiatalabb generáció aki masszívabb használatot élvezni, max hangerő jó sok basszussal.
Most annyira nem éri meg ráparázni ha nagyon tetszik vedd meg nyugodtan Más felől egész jó áron lehet még a JBL Logó miatt is őket eladni.Az extra garancia a gyári garancia lejárata után lép életbe.
+1 év 1 663 Ft +2 év 3 279 Ft +3 év 4 887 Ft
Egyik webshopon most olvastam Szerintem ezek alapján ha a Charge 3 felé húzz a szíved megérheti a plusz befektetést.
-
tranceplanet
addikt
OK, rendben, akkor sejtettem, rendeltetésszerű használat esetén semmi gond. A low frequency módnak nem tudom mi értelme, anélkül is rengeteg basszust tolnak ezek a jbl hangszórók. Elég agyament lehet, aki ennyire túltolja az alacsony frekvenciákat a többihez képest, persze nem vagyunk egyformák. Charge 2 nálam tökéletesen üzemel több, mint négy éve. Családi és ismerősi körben: charge 3 ; charge 4 ; Xtreme 1 ; Xtreme 2 ... Semmi gond velük eddig. Charge 4 mondjuk nem jön be, mert egy hangszóró van benne. Korábban kértem tőled tanácsot és az Onyx sorozatot ajánlottad nekem. Már majdnem megrendeltem, néztem róla szétszerelési videót és elbizonytalanodtam, nem igazán győzött meg a videó. Tudom helyén kell kezelni ezeket a cuccokat. Azóta rendeltem egy mini bluetooth D kategóriás sztereo erősítőt és már csak a polcsugárzókat kell megvennem. Úgy döntöttem inkább "nagyobb" fa ládák lesznek nekem a megfelelőek. Egy JBL Arena 130 vagy JBL Studio 230 lesz vagy valami hasonló kategória, szigorúan a belépő szinten maradva.
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Nordik
őstag
10ezer forint környékén keresek bluetooth hangszórót. Ahogy olvasgattam ebben az arkategoriaban a Tronsmart T6 vagy Mega az ajánlott. Esetleg Xiaomi? Ha egy kicsivel többet szanok rá mi a következő?
Illetve ha Tronsmart akkor melyik? Láttam, hogy kijött a Force de az már azért dragabb és nem is kapható hazánkban.
-
Járókeret
senior tag
hozzáteszem. tegnap este óta 4 ezer pezót ment feljebb az ára a charge 3-nak
esetleg valaki tud egy várható akciót ?
-
Fuvaros
senior tag
Alapvetően abból indulj ki szerintem, hogy a jó mély hanghoz nagy méret és súly dukál.
A kinézett terméked kb 600gr amiről azt írták, hogy nagyobb hangerőn doboz hangja van.
Tehát a fizikára hagyatkozz mindenképp, aztán elmenni meghallgatni és dönteni, kell-e olyan áron.
Fontos, hogy a mély sugárzó minnél nagyobb legyen és nagyobb térfogata a doboznak.
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest