Új hozzászólás Aktív témák

  • ramgail2s

    csendes újonc

    válasz Atilla001 #4341 üzenetére

    Fogalmazd meg magadnak, valyon a pcdhez miért nincs egy usb sticked és miért nem tudtad párosítani a kettőt?

    Ez most ugyan az, mint amivel én is vackolok.. vackoltam, pedig csak a wish árúházig kellett mennem, ahol nem kell egy bluetooth hangszóróér 20.000Ftot kicsengetnem a nincs miből, csupán várjak ki két hetet és jön legyártva egyenesen a gyártótól, csupán tudni kell a gyártó nyelvén emailezni.
    Szóval az 50 dolláros zaj dobozt most 15 dollárért kapom meg a gyártótól, kereskedők meg kilőve! Mert egy részt a boltban ajótállási jegyet rosszul vagy ki sem töltik vagy mert fikáznak, mert nem a legdrágábbat csaptam le. de most komolyan ki vesz 20.000Ftért műanyag zajdobozt? kérdést vissza önmagamnak, senki!

    Kínából minden megrendelhető, csak győzd kivárni. :))

    még egy fontos részlet, haverom emagon rendelt hangszórót, sztereó hordozhatót, 12ezres tétel, három napon bellül az aksi megfolyt! Írt emagnak, a 4.nap reggelén meg közölték, hogy kérik a vásárlási tételt hitelesíteni!

    Ez megtörtént, nehezen megjött egy futár olyan 17 óra tájt, hót ideg, de elvitte, nagyjából 4 nap múlva hoztak egy másik újat, annak is megfolyt az aksija 2 napon bellül! Ugyan ezt a históriát végig játszotta ismi mégegyszer, most vaterán hírdeti a német cuccát és örül, ha a pénze vissza jön.
    Emagosaknak meg ajánlom figyelmébe, hogy mindent tegyenek félre, mert mindenbe bele köt a support!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák