Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz Bici #14672 üzenetére

    "Közvetlen a kettőt összehasonlító videót eddig nem találtam ... "
    Én se, de a hallottak alapján én az XSound Mega-t - szigorúan a mélyek mennyisége szempontjából - a Motion+ és a Boom közé tenném.

    " ... hogy lágyabb, kevésbé ütősek a mélyeik." - érdekes, amit írsz. Van a YT-n ez a Gedeon csávó, aki hifi-s (ezt most szó szerint kell érteni, mert nála minden motyó a több 100e ill. milliós kategóriába esik) vonalon szokott úgy beszélni a zenéről, mint egy borkóstoló a borról. :) : ilyen, meg olyan a lecsengése a zenének, testes, tolakodó, stb. (vissza se tudom idézni, érdemes megnézni pár videóját).
    Nos a lényeg, hogy ott szerintem van (lehet) értelme ilyen finomságokba belemenni. Ezeknél a bt. hangszóróknál viszont szerintem nem. Itt vagy lemegy elég mélyre (és ez nem összekeverendő azzal, hogy a mély-közepet megtolják, aztán olyan mintha) vagy sem.
    A Soundcore-ok - teszem hozzá - sajnos nem mennek igazán mélyre.
    Ezt én azért nem nevezném Soundcore specifikus hangzásnak, mert a fej- és fülhallgatóinál nincs ilyen gond. Ott persze könnyebb ezt megoldani, de szemlátomást a bt. hangszórós vonalba egyébként sem tesznek egy ideje olyan energiát / pénzt, mint a TWS-ekbe.
    Szóval, ha most mély kell, akkor StormBox Blast (vagy mondjuk a Devialet Mania "picit" többért :D )

Új hozzászólás Aktív témák