Új hozzászólás Aktív témák

  • szab120

    tag

    Pár hét használat után azt kell mondjam, hogy a Motion Boom Plus elképesztően megérte.
    Mindenféle műfajban ki lett próbálva, saját eq beállítás után úgy szól, ahogy én szeretem/megszoktam. (Xtreme 3 pl. nálam rock/metal zenében teljesen elvérzett)
    Sonytól XB szériából meg volt az XB30/40/41/43, a maguk idejében mindegyiket szerettem, talán az utóbbit kevésbé, de mindegyiket lefölözi.
    Volt Onyx 6-om is, azt is lazán.
    Sőt, haverom Boombox 2-jét is túlszárnyalja hangerőben, ráadásul ott a mélyek teljesen elviszik a többi tartományt.
    Nagyon óvatosan kell kezelni a (külföldi) hozzászólásokat, legyen az bármilyen, mert pl. jönnek az oldalsó membránok melegedési problémájával, majd a végén ott van, hogy Tribit Stormboxot ajánlják. :)
    A kettőt összehasonlítva (Tribit) mivel utóbbit csak yt-n hallottam a lényegi különbségek, amelyek számomra pl. döntő tényezők: 1. a súly/méret (xb43-nál is sokalltam a 3 kg-t, T-nél ez 5,5 kg), 2. kinézet: amikor megláttam a (kikapcsolható) bazári fényeket, nem tudtam komolyan venni. 3. hangzás: Oluv videójában (fülessel: 1000XM4), nekem tisztábban szólt a Plus, míg a Stormbox inkább a túltolt mélyekre ment rá, persze lényegesen jobban, mint bármelyik JBL. Az árat azért nem írom 4. pontnak, mert tényleg minimális különbség.
    Oluvnál furcsa volt, hogy hozzászólt, mekkora szar a Dockin (amit anno gyakorlatilag ő tett ismertté), meg az XG500. Félek tőle, hogy azért ezekért a tesztekért már kapnak a gyártóktól rendesen..
    Egyébként ismerve magamat, sanszos, hogy berendelek egyet majd, saját tesztelésre. :)
    Személy szerint nagyon örülök, hogy ebben az árszegmensben nagy gyártókat megszégyenítő hangfalakat adtak ki. Egyedül nyilván a kinézetükbe lehet belekötni.
    Olvasva 1-2 hozzászólást, szerintem teljesen felesleges kizárólag yt videókra hivatkozva minősíteni bármit is, azt saját füllel élőben kell letesztelni/meghallgatni. Ráadásul még az sem mindegy, milyen telóról/beállításokról használod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák