Új hozzászólás Aktív témák

  • stellaz

    addikt

    válasz Lami66 #13188 üzenetére

    A többi árult cuccait kell megnézni, sokszor csak lomisok árulnak. Olyantól szabad csak venni, aki vagy specialista és cége is van vagy csak néhány jó minőségű cuccot árul.

    Postán nagyon olcsón szabad venni, amibe az átverés is belefér, de úgy még biciklit is vettem. Párszor azért átvertek már, de akkor én voltam a hülye, előre tudtam, hogy nem szabad megvenni tőle. Árut mindig kaptam, csak néha az igazság nem volt teljesen kibontva.

    A legjobb, amikor egy Victorinox multi szerszámot vettem valami 7 vagy 8 ezerért, ami újonnan kb 40ezer. Nagyon olcsó volt, de hibátlannak árulták, a képek szarok voltak, több képet kérésre sem csinál és külön meg is erősítette, hogy makulátlan. 80 százalékban arra tippeltem, hogy átvernek. Persze így is lett, egy csomó mindene szét volt barbárkodva rajta. Kiküldtem a forgalmazón keresztül Svájcba és koppra felújították life time garanciában. Mikor visszajött lefotóztam és elküldtem a képet az eladónak, meg, hogy ez garanciás javítás volt :)

    Ja meg piacon árultak 2 darab ezresért egy Panasonic Leica gépet, hogy jó, csak nincs feltöltve. Nyilván, így megy ez. 70-80 ezres gép volt 3 évvel azelőtt volt a bemutatása. Sorsjegynek megvettem, persze usb kábellel sem lehetett életre lehelni. Mígnem gyanús lett, hogy az usb mellett hiányzik a DC in felirat. Letöltöttem a használatit, kiderült külön kell tölteni az aksit. Vettem apróból gyári akksit meg töltőt valami 7 ezerért összesen és pöpecül megy azóta is :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák