Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    Igazság szerint néha azon elmélkedek hogy ha a Bluetooth hangszórók rövid idő alatt ilyen fejlődésen mentek keresztül akkor hosszú távon 10-15 év alatt mi fog itt még végbe menni?

    Én elsőnek 2015 táján találkoztam egy JBL Go-val és akkor az álam kerestem hogy mekkorát szól egy ilyen kicsi doboz.
    Azért mondhatni most minden téren fejlődött az ipar, és rengeteg hangszóró elérhető árban megy az átlag ember számára is.
    Azért gyorsan eltelt az idő nehéz is észbe kapni hogy már 2021-et írunk. :) Amit a Dockin D fine tud azt gyerek fejjel elképzelhetetlennek tartottam. Mikor én voltam gyerek akkoriban volt egy ismerősnek egy Sony Ericsson MPS-70-es hangfala walkman mobilhoz. És néztem milyen jól és tisztán szól. Nagyon vicces és nosztalgikus érzés ilyen dolgot újra látni. :)

    Bár néha arra vagyok kíváncsi egy mai világban gyártott hordozható hangszóró milyen élet tartalommal számolhatunk hosszú távon.
    Mert ha az ember tudná előre hogy ha jobbat vesz tovább bírja sokan kifizetnék a felárat.
    Azért a legnagyobb gyártó"JBL" is csak 1 év garanciát add a hangszóróira. Ez talán azt jelenti a gyártó se bízzik eléggé a saját termékeiben.

    Minden esetre kíváncsi vagyok 10/15 év elteltével hány mai hangszóró marad működöképes állapotban. ( Nyilván az akku) cserés lesz, de hogy a hangszóró nem indul-e bomlásnak... :U

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák