Új hozzászólás Aktív témák

  • valakky

    aktív tag

    válasz Geth #42537 üzenetére

    azt csak ne... bár azért az oldal részéről ezért a házmester és parkolóőr szemléletért, ami mostanra kialakult az ottani torrent hozzászólások alapján, nem lenne kár, de a széles körű tartalomért, ami elveszne, igen. de ennek meg egyszerűen csak az volt az oka, hogy oda koncentrálódott végül hosszú évek alatt a felhasználói közeg. az hogy ki hányszor lép be és ez mennyire zavarja az oldalt, abból az okból, hogy így nekik haszontalan, mert nem generál minimális reklámmegjelenítést se, ami kicsit csilingel a kasszánál... ez nem elvi szabályozási, csak ilyen mennyiségben szimpla mocskos anyagi-fenntartói kérdés/probléma.
    ha úgy alakul, hogy véletlenül túllépem a 2 hónapot, vagy az alzheimer, vagy bármi okból, az kinek lesz jó, hogy eltűnik kb. 400 olyan torrent, ahol max tízen osztunk meg valami réteg cuccot, régről? úgy nézem, vagy 100 olyan van, ahol most épp 5 környékén vagyunk és vagy 30 ahol max 3.
    persze a házmesterválasz erre az, hogy tűnjenek el ezek a torrentek, semmi szükség rájuk, alig keresik, így aztán mehetnek levesbe, utána kérésbe, pontért, és majd úgy jó lesz, mert lesz megint sok megosztó pikkpakk. aha. persze biztos van olyan alternatív valóság, ahol ez igaz.
    merthogy tényleg nálam is etikai kérdés lesz, hogy tőlem így egy fillért se látnak... de gondolom, lenne azért aki visszahív, passkeyt cserélni kb. 2 bill parancs. de szerintem onnantól tényleg semennyire nem lesz fontos az oldal, mindent törlök, aminek már nem lesz seedkötelezettsége.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák