Új hozzászólás Aktív témák
-
norba69
senior tag
100+ MB/s le, 30+ MB/s fölt nem bír egyszerre. A winyó meg annyira lelassít mindent, hogy ott nem a router a gyenge pont.
Figyeld a torrentkliensben a grafikont. Ahogy emelkedik a letöltésed, úgy esik vissza a feltöltés, aztán elkezd fűrészfogazni a merevlemez miatt.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Üdv, 15k alatt milyen router-t ajánlottok? (500Mbit alatti net, 20m sugarú körben tudja a WIFI jelet szórni)
(A router-es topikban is megkérdeztem, minimális torrent is lesz róla kezdésnek talán 60/20-as nettel lesz használva)
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #34826 üzenetére
Visszatérve ehhez, itt van összehasonlítás képen a Vuze eredménye ugyan azzal a két torrent-el:
Tehát semmi pozitív változás. Ami egyből feltűnik viszont: Qbit-ben van egy jó pár Seed-er is, amiket viszont a a Qbit Tracker listáját alul megnézve, ott az összes mellé 0 Seed-ert ír. A Vuze a Seed-erekre alapból 0/0-át jelez. De akkor honnan szedi a Qbit a fő ablakban kiírt Seed-ereket?
(Van még egy csomó dolog amit nem próbáltam a Vuze-ban: pl. a HTTP source, a Swarm és az IP filtering. Egyelőre kínai az összes, de már annyit olvastam róluk, hogy ezekkel is lehetne növelni az esélyeket ilyen esetekben...)
-
TIT
veterán
válasz SunMount3r #34858 üzenetére
Ne vuzet használj mert 2 éve abbahagyták a fejlesztést,ott a Bigly bt amit ugyanazok csinálnak csak minden sallang és reklám nélkül.
-
Met
nagyúr
Most ezt írja
No data found! Ensure your drives are connected or use "Set Location". To re-download, remove the torrent and re-add it.Szerk. újra letöltve a torrent file-t elindult a letöltés.
Ezt ma kezdtem el letölteni, el sem indult, a régiek meg pirosak lettek.[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
norba69
senior tag
Az Archer C7 kb 800-850 Mb/s összesített sávszélességet bírt.
Tehát ha csak 500 Mb/s-el jött le valami, akkor a digi 300 Mb/s föl irányát ki tudta maxolni.Amint a letöltés elérte a 700 Mb/s-t, a feltöltés visszaesett100-150 Mb/s közé, ha pedig 800 Mb/s fölött jött, akkor bedugult a feltöltés (meg a böngészés és minden más is).
Ameddig csak sima házi torrentezés van, addig együtt lehet élni ezzel, nekem viszont a C7 lecserélése AC65P-re napi 0,3-0,5 TB + upot hozott.
T-home 1G/1G-re meg házi torrentezésre is karcsú.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
-
Sal Borghese
csendes tag
Sziasztok!
Mi a különbség a Qbittorrent kategória és a címke között?
Rokon értelműnek érzem, de gondolom különbség van köztük ha külön opció van rá.
A qQbittorrent dokumentációjában keresgéltem, de nem igazán találtam.THX
-
Sal Borghese
csendes tag
válasz Sal Borghese #34864 üzenetére
Lehet hogy rájöttem a kategóriához lehet mentési helyet definiálni, a címke csak csoportosításra szolgál, tehát szűkebb fogalom.
Kategória ezért praktikusabb .[ Szerkesztve ]
-
-
iguana
őstag
válasz Sal Borghese #34865 üzenetére
igen, így van. a kategóriával tudsz külön mappákba rendszerezni. pl. besorolod 'sorozat' kategóriába, akkor az alapértelmezett mentési útvonaladon egy sorozat mappába helyezi át az adott torrentet, ha így van beállítva: [link]
tehát a kategóriával rendszerezni tudsz mappákba, a címkével plusz "jelölést" rátenni, de az nem mozgat, nem vezérel.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
tobias40
veterán
válasz TeeJay #34863 üzenetére
Milyen ennek a AC65P-nek a wifije 2,4-en és 5 gigán?
Ma méregettem az én 87U-mat és 2,4-en még a routertől 15-20 méterre is 50/40-ket mértem Xiaom A2 telefonon(ami nem túl acélos wifi terén sem ),utána már drasztikusan esett a sebesség.De ezzel annyit elérek hogy a kert végében még bőven van jó sebességű netem.
5 gigán már sokkal gyengébb volt mert kb.8-10 méterig kb annyit hozott mint 2,4-en utána esett vissza nagyon.
Közben volt egy kicsi LAN forgalom is de az nem jelentős.
Tetőtérbe raktam vissza a routert mert a földszinten csak polcba tudta tenni ami nagyon leárnyékolta...
Egy fal és a tetőszerkezet amit át kell sugároznia az udvar felé,síkpala van a tetőn.
A mennyezet az beton és alatta saralt födém van vagy 40-50 cm összesen legalább.Mértétek már így a tieteken a wifit?
Elgondolkodtam rajta hogy mégis veszek egy ilyet de a 87U wifije nagyon meggyőző volt 2,4 G-n![ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Mostanában gyatra a seedsebességem . Pár napja belőttem a routerben, hogy az általam megadott eszközökhöz mac cím -hez kötve osszon ip címet . Sikerült és mindegyik eszközhöz fix Ip címem van így de mintha azóta nem úgy seedelne a qbittorrent . Ha friss anyagot töltök azt utána seeedeli de úgy általában nem mint ahogy szokott azelőtt. Azelőtt mindig seedelt és elég jól (esetleg éjjel nem annyira) de most sokszor csak pár kb/s-el sőt néha 0-án áll . Qbittorrent verzió 4.2.3 64 bit és 500/100 -as netem van .
Valamit elcsesztem mikor a fix ip címeket állítottam? Port nyitva és távolról külső hálózatból is elérem (meg zöld dugvillát mutat és hogy online) .
Letöltés ugyan olyan gyors mint volt fullon jön . -
Imi1981
veterán
Kösz! Lemez cache - nak adtam 2.8 Gb - ot. Gondolom az csak jó ha több ramot ehet. Os cache egyelőre hagytam bekapcsolva. Úgy tűnik jó lett! Nem tudom hogy az újrarelepítés segített vagy a beállítás de most máris seedel 2-7 MB/s körül és nem esik le nullára . Régi beállításomra nem emlékszem de a lényeg hogy most jó. Kösz
[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
qBittorrent 4.2.4 megjelent, Köszönjük, aki dolgozott vele Meglátjuk, mit tud.
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
TeeJay
félisten
válasz Pokesz007 #34874 üzenetére
és végre újra jó a full magyar fordítás
megérte szórakozni veleelső blikkre ahogy látom hibajavítások főleg
és van közte ami hálózati szóval megéri frissíteni
ahogy látom most ezerrel seedel nekem, lehet tényleg volt valami a 4.2.2 és 4.2.3-ban ami kicsit vissza fogta a seed-etMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Pokesz007
senior tag
válasz TeeJay #34875 üzenetére
Igen a fordítást, egyből észre vettem Grt
Nem találtam a neten ,hogy milyen hibajavítások vannak benne.
Egyenlőre csak a letöltést tudom, tesztelni ,mert itt a melóba passzív vagyok.
Elakadt, Elakadt feltöltés az engem, valamiért zavar, már régebb óta Persze lehet,azért mert nekem ilyen hiba esetek még nem voltak.️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
-
Aurig@
őstag
Most néztem, felkerült a hivatalos oldalra a 4.2.4-es verzió. Ez is telepíthető?
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
enginev3.0
félisten
Felraktam, -1re raktam a cachet, kiderül
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Aurig@
őstag
Ok,
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
mgTerminator
veterán
válasz enginev3.0 #34884 üzenetére
Én is kipróbálom. Nekem is darált a vinyó és lassú volt a seed is.
Ha ezzel minden okés szerintem nem is frissítem egy darabig -
M107
addikt
válasz tobias40 #34843 üzenetére
Erre csak annyit mondok, nem is olyan rég otthoni gépemmel, 4 TB torrentet letöltöttem a "Magról" és 2.5 hónapig hagytam seedben.
A hónap végére megvolt a 100 alatti helyezésem úgy, hogy a feltöltési korlát : 200 KiB/s a qbitben.
Nem épp torrent párti, de ment fel is
Pl 12 óra termése 62 up-pal a magra ami kb durva 350 GB most " a hit n run javítása érdekében , de ami már eltűnt az is benne marad " - nem folyamatos seed - a fent említett sebességgel
300-345 helyett ennyi idő alatt is javultam.A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
tobias40
veterán
Nem tartok csak 80-100 torrentet seedbe mert így is megvan az Elite rang.
Én úgy csinálom hogy amit megnézek és nem tetszik azt le is törlöm.Tudom hogy nem túl baráti a dolog de így is van vagy 300 film amit még nem néztem meg és sosem érek a végére.
Csak olyanokat töltök le ami érdekel,ezért mondtam hogy ne célom a "minél jobb" helyezés.
Természetesen legalább 1-2 hétig minimum megmaradnak az új torrentek is és az arányaim is mindig jók,de van olyan régi torrentem amit meghagytam és tetszik és már vagy 2 éve seedelem!
Eddig 20/10-es nettel is megvolt kb. az 5-10000 helyezésem,most a gigás nettel is ennyi a fent leírt okok miatt és a laptopom azért nem megy 0-24-ben mint a 212J Nas-om! -
M107
addikt
válasz tobias40 #34889 üzenetére
Olyan 4-5 éve vagyok nagyon benne a torrizásba, már unom nagyon, csak egy baj van ha nem tudok annyit seedelni mint régen akkor lehet hogy kitiltanak a MAG-ról.
Pedig lenne ezer+ 1 dolog amiről az utóbbi 4-5 évben a torrent miatt lemondtam.
UI:
Amúgy, nekem sem egy a gép egész nap csak a kis seedboxom.
De csak ha az lenne, akkor bőven 3000 felett lennék
Így néha kompenzálom hogy legyen alacsonyabb helyezésem is.[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz Dragon3000 #34891 üzenetére
Tudom csak idáig úgy könyveltek el, hogy naponta 1-2 TB, s hirtelen ha nem lsz rá időm akkor semmi hetekig.
V-vel kezdődő vagyok rangszinten.
Azért használnám az oldalt.A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz enginev3.0 #34893 üzenetére
Az
UI:
Olyan rangú mint te vagy.[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Tarokk79
aktív tag
A napokban raktam össze egy OMV5-s media szervert magamnak. Dockerben futtatok qBitorrentet, és a max letöltési sebesség olyan 42 MB/s körül van. Gigabites T-s hálózatom van. Ez rendben van, vagy lehetne több is? Ha igen, akkor minek a terhelését nézzem(router/proci, memória)? Szerintem semmi sem megy maxon .
[ Szerkesztve ]
-
-
M107
addikt
válasz Tarokk79 #34897 üzenetére
Stabilan olyan 30 MB/s biztos persze mivel hdd ha sok torrent megy egyszerre pl le akkor beáll egy kicsit, még le nem érnek.
De beállítás az egész.
Majd TeeJay mester ő a profi ebben megmondja a tuti-t.
Jó torrentezést és használatot kívánok.A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Tarokk79
aktív tag
válasz mgTerminator #34899 üzenetére
Hmm. Van egy 512 GB-os SSD is a gépben, plusz ma vettem még 2 db HDD-t.
Akkor most egyrészt érdemes lehet mindent átmásolni egy másik HDD-re, hogy ne legyen töredezett? Mintha valahol azt olvastam volna, hogy ext4-nél a töredezettség nem annyira számít.
Nekem azt mondták, hogy ne gyilkoljam az SSD-t a torrentezéssel, de lehet érdemes, akkor az incomplett könytárat SSD-re rakni? Akkor az SSD-re fog letölteni és utána átrakná a HDD-re?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest