Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz makoss #32188 üzenetére

    +1 Cfosspeed DE csak akkor, ha a helyi hálózaton lévő ÖSSZES gépre telepíted. Egy példa: van 3 PC-éd ami a router-re van kötve mindegyikre telepíted és beállítod, hogy működjenek együtt stb. (van erre beállítás) akkor működni fog DE ha van még ezen a hálón pl. 2-3 okostelefon, vagy egy NAS vagy bármilyen olyan eszköz amire NINCS telepítve akkor megette az egészet a fene.
    Cfosspeed pl. úgy tudom nincs androidos okostelóra (ha van akkor ki lehet próbálni) de a lényeg, hogy ha van olyan hálózati eszköz ami kedvére garázdálkodhat a neten akkor megette az egészet a fene.

    Másik megoldás: a maximális le- és feltöltési sávszélet 70-80%-ban maximalizálod a torrentezést és mellé a torrent programon belül is elég szigorúra veszed a kapcsolatokat tehát 300 az összes és a torrentenkénti max 40. Sajnos a sok kapcsolat is próbára tesz egy routert.

    Harmadik megoldás:
    Olyan ROUTER-t vásárolsz am képes QOS minőségi működtetésére.

    Pokesz007

    "nagy" netet is ki lehet nyírni, főleg ha gyenge a router és sok eszköz csatlakozik és olyan típusú a hálózati forgalom ami kinyírja azt.
    Mondjuk ha van egy 500Mbit-es stabil sávszéles neted akkor 400Mbit-re belőve a letöltési sebességet minden másnak is menni kell.
    Persze a fenti probléma ha több gépen is megy egy időben a torrent akkor erre is figyelni kell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák