Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
Partial seeder témát kevesen értik
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Cs1csó
félisten
válasz Dragon3000 #31256 üzenetére
Ezért kell elengedni ezt az én legyek a legjobb 10-ben dolgot és kész, a kötelező Seed idő telik ez a lényeg hogy ne legyen hit and run és kész (akinek megy egész nap a gép annál ez sosem lesz gond), menj ki a szabadba amíg még jó idő van és focizz egy jót, vagy bringázz egyet.
-
Cs1csó
félisten
válasz Dragon3000 #31258 üzenetére
Jogosultságok?
-
Cs1csó
félisten
válasz ElektrikusDE #31260 üzenetére
SOHA nem volt HnR-em, ez nálam elvi kérdés, akár lenne hozzá jogosultságom akár nem.
Nyilvános LOG... ez mire is való, mi a haszna? -
Dragon3000
veterán
-
Petrónius
aktív tag
Letöltöttem egy közel 30Gb-os adatot, már 56Gb fel ment. Ezek szerint működik.
Köszönöm szépen a segítségeteket. -
TeeJay
félisten
válasz Cs1csó #31257 üzenetére
el sem hinnéd milyen sok embernek ér fel egy tragédiával hogy 48óra seedidőt kell teljesítenie mert éppen 5-10éves agyon seedelt ellenben kutya sem tölti már torrentet szedett le ahol látott 400 leechert (valós nulla volt köztük)
48óra 2 nap és sokaknak nehéz eddig bekapcsolva hagyni a gépet, rettegnek hogy milliós villanyszámla jön vagy leég a gép vagy hasonlók
másik kedvencem a torrentből ne töltsük le az 50MB-os sample vagy 20kB-os nfo fájlt és ezzel cserébe jól hátra sorolja magát a seederek között mivel nincs meg neki teljesen az anyag... azon az 50MB-on fog múlni az élete meg a HDD is amiatt lesz majd tele egybőlarról nem beszélve hogy minden gép, hdd, internet, router hó végén romlik el, és mindenki hó végén utazik 1-2hétre vagy lesz beteg vagy kerül kórházba pedig kemény 48óra seedidő az elvárt ami még egy durva 50wattos fogyasztásnál is csak 90-100forint közötti áramköltség
-
Dragon3000
veterán
-
TeeJay
félisten
Igen kifogás van dögivel a legegyszerűbb 48óra meg teljesíthetetlen sokak számára...
pedig csak 2napig nem kell kikapcsolni a gépet, ettől egyszerűbb dolgot már nehéz elképzelni és még ez sem megy
remélem új ncore oldalon is lesz majd valós leecher kijelzés a gyengébb tudásúak számáraMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
enginev3.0
félisten
válasz sfdrakex #31272 üzenetére
Magyarországon? Szerintem már csak azok vannak
Egy elbutított, kivéreztetett nép lettünk, még csak esélyünk sincs a fejlődésre, mert az emberek nagyrészét nem érdekli semmi, csak a kötelezővel foglalkozik (nem csak torrentezés téren)De igazából ez volt a lényeg az elmúlt 20-30 évben velünk, hogy ilyenek legyünk, teljes sikerrel jártak
Az emberek nagyrésze egy saját hitelt nem tudna elintézni, amin lehet az élete, vagy a háza múlik, akkor gondolj bele hogy mennyire foglalkozik a virtuális térrel. Vagy lásd hogy fogalma sincs az emberek nagyrészének hogy milyen díjcsomagok vannak a szolgáltatóknál mobil téren, bemennek, valamit rájuk sóznak, és kész, így működünk.
Biztos nyugaton is vannak ilyen emberek, de néha úgy érzem hogy nálunk már csak ilyenek vannak, plusz vannak akik még a virtuális térben élnek a hétköznapok mellett (pl mi itt a fórumon) és "mi" vagyunk az egyetlen tájékozott emberek ilyen-olyan téren akik ezeket a dolgokat látjuk és fogjuk a fejünket
Saját tapasztalatom, hogy vannak a kevésbé buták, akik megkérdeznek mert fogalmuk sincs semmiről a fentebb sorolt területeken, és még meg is fogadják amit mondok
Vannak azok akik megkérdezik, de végül győz az ügyintéző
Meg van a többség...
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Dragon3000
veterán
-
Cs1csó
félisten
válasz Dragon3000 #31274 üzenetére
Tele van a net "ingyen" online filmnézős oldalakkal, igaz sokszor bányászik a gépeddel, vagy kártevőt telepít, gyenge a minőség de nincs visszatöltési kötelezettség.
-
TeeJay
félisten
válasz Rimuru #31271 üzenetére
sajnos ez a szomorú igazság
pedig olyan egyszerű megtanulni 5perc alatt rájön az ember mit hogy kell és mire figyeljen. vagy az oktatással van baj vagy ennyire nem figyelnek a mai emberek de gáz nagyon...
13éve torrentezek, anno 5perc alatt megtanultam használni senki sem mutatta, google-ből minden infó adott volt, kliens kellett meg egy .torrent fájl és akkor még arányszabály volt most már ratio free van legtöbb helyen...
Na meg anno mikor 2006 körül ismerkedtem ezzel még csak 1-2-3megabites ADSL-ünk volt kemény 128-256 esetleg 512kbit feltöltéssel mégsem okozott gondot soha semmi
azért utóbbi 2-3-4évben már sok helyen elérhetőek a 200+ megabites letöltések meg a 30-50+ megabites feltöltések, illene tudni az embereknek hogy miért nem megy a seed és látod mégsem tudják.
Mondjuk min lepődök meg, menj fel ncore-ra listázd a legtöbb seederes torrentet
nézd meg a peer listát hogy mennyien használnak még mindig utorrent 2.2.1 klienst ami 10éves 20-30% lazán van, 3.x utorrenttel számolva meg közel 60% utorrentDragon3000 :
annyira sietnek a maiak hogy gyorsan csak letölteni akar, utána már nem akar foglalkozni a kötelező szabályokkal. párom barátnője is ncore tag vagy 8-10éve mégis inkább ilyen online film oldalon nézi a kamerás vagy jobb esetben már dvd minőségű de mozis hangos filmet mert nem ér rá kivárni egy DVD SD release-t amikor megjelenik normális hanggal
HD-t szerintem életében nem nézett mert azt az 500-as UPC netével 5-8percig tartana letölteni[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Cs1csó #31277 üzenetére
nem fogják mert akkor a peerek 20-30%-a kiesne és akkor sem fog átállni másra a user mert csakazértse jelenleg a MAC-es userek szívnak mint a torkos borz mert a Catalina frissítéssel a kedves almás cég kilőtte a 32bites alkalmazások futtatásának lehetőségét és utorrent 2019-ben még mindig 32bites csak helyette meg nem ismernek mást.
Transmission meg qBittorrent a megoldás csak ugye sokan fórumban is pánikolnak miért nem megy a torrent nekik aztán jött valami okos a uTorrent webtorrent böngészős felülettel ami nullát seedel mivel egy full gagyi valami[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz TeeJay #31278 üzenetére
és? Akkor kiesnek közel 700k felhasználói bázisnál egy ilyen lépés is belefér. Sok cég csinálja ezt pl. a Windows 7 újabb hardverre már nem telepíthető - adott proci nem támogatja stb.
adott szoftver nem fut régi rendszeren stb. más cég is csinálja, hogy kisebb vagy nagyobb erőszakkal de tol egy adott irányba. -
TeeJay
félisten
válasz Cs1csó #31279 üzenetére
már annak is örülök hogy az utorrent kikerült a támogatott kliensek listájából
most már a MAC usereknél is kiesett ha akarják ha nem mert 32bites klienst már nem tudnak futtatni. win10-nek is tiltania kellene a 2.2.1-es utorrentet és akkor végre lenne váltás okosabb és biztonságosabb kliensekreMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Dragon3000 #31283 üzenetére
DC-n is rengeteg volt a hülye. Miért baj ha a Windowst osztja telepítve, miért baj az hogy 100+ slotot nyit 128K upra . . . Keresni sem tudtak, ahogy az emberek nagy része a mai napig nem tudja használni a google-t. Volt aki állította 2 nap guglizás után tette fel a kérdését, amire 5 mp alatt linkeltem a választ, úgy hogy guglival rákerestem . . .
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz enginev3.0 #31273 üzenetére
Az a gond az emberek minden területen ilyenek. Illetve arra jöttem rá velem van a baj, nagyon ritkán fordul elő hogy hibázok a munkámban, nyilván előfordul, de tényleg ritkán, olyankor vállalom is természetesen, és zavar. Viszont mások pont leszarják ha naponta csesznek el dolgokat, nem érdekli őket. Engem zavar, de velem van a baj, azt várom el másoktól, hogy ugyanolyan figyelmesen dolgozzanak mint én. Fizetésüket megkapják így is, mit érdekli őket, persze hőbörgés megy, hogy csak ennyi vagy annyi a fizujuk, annyi eszük nincs hogy maguk miatt van, mert igénytelenek a munkájukra.
-
Aurig@
őstag
válasz TeeJay #31270 üzenetére
Azért nem minden torrent 48 óra seedet kíván! Nagyon sokszor van, főleg nagy méretű /30-40 giga/ vagy e feletti méretű letöltéskor simán bedobja az 50 óra seedet! A legtöbb eddig 50:48 perc volt, ne kérdezd melyik torrent volt, fogalmam sincs.
Engem nem izgat, mert naponta kereken 16 órát megy a kép. 48 óra seed pontosan három nap. Így is bőven lehet hozni az Elite rangot. Nyolc éve nem estem ez alá. Ezt szeretem tartani. Ezért nem látom értelmét, hogy folyamatosan menjen a gép, holott bírná és mehetne /adatlapomon olvasható, hogy milyen./
A semple és más sallangot /mellékelt magyar hang és felirat/én sem szedem le, mert magában az filmben is benne van, így semmi infó nincs számomra benne. Ezért jó, ha iso kiterjesztésben teszi fel az illető a Blu-ray filmet, ott nincs más csak a nagy méretű iso fájl. nfo vagy tech fájt mindig elolvasom. Abban benne van a lényeg. Simán hozható az Elite rang.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Aurig@ #31286 üzenetére
Miért nem töltöd le a sample és egyéb sallangot? Nem olyan nagy fájlok hogy sokat számítana, viszont így nem vagy teljes értékű seeder. Soha nem hagyok ki semmit nincs értelme azon a pár száz megán spórolni. Akkor se hagytam ki mikor nem gigabitem volt hanem csak 10/2 es netem.
-
Aurig@
őstag
válasz sfdrakex #31287 üzenetére
Mert magát a sample-t tartom feleslegesnek. A picivel több, mint 14 évnyi torrentezés alatt, sosem néztem bele. Ott az nfo vagy tech fájl, amiben minden benne van.
Érdekes, hogy BD iso vagy mappastruktúra mellé nem előírás. UHD esetén azért jó néhány száz mega, csak a sample. Attól nem leszek előrébb, ha leszedem.
De mindenki másképp látja a dolgokat.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Dragon3000 #31289 üzenetére
Ja, osztottak c meghajtót fényképekkel, doksikkal mindennel. 😃
-
Aurig@
őstag
válasz sfdrakex #31291 üzenetére
Akkor nem viszik. Bármilyen új film van, amit sok /100, 200 vagy több/ seeder oszt vissza, ott mindig várok 2-3 napot. Akkor már mindegy a sample. Úgysem töltik tőlem. /500-as UPC netnél meg sem tudnám oldani a több feltöltést, amit lekorlátoztam 3,2 megabitre. Másra is kell a sávszél, nemcsak torrentre. Fiam délutánonként, suli után online játszik. Ehhez kell sávszél + a lányom, Ő pedig Youtube-on nézelődik. Ezért is várok több napot bármilyen újonnan megjelent film esetén./ Akinek kellett, addig már rég` letöltötte. Sosem foglalkoztam azzal ki, mit visz. Seed időig mindig bent van, következő hónap elsején meg törlöm.
Egyébként, ahol nincs sample vagy zenei album /csak flac/ ott mindent szedek.
A 13 éves nCore és bő egy másfél éves elődje /Skyline/ időszak alatt mindig így tettem.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Aurig@ #31293 üzenetére
Endless és skyline egyesüléséből lett az ncore. Egyébként nem adott hónapon belül nézik a seed időt, hanem letöltéstől van rá 1 hónapod, hogy 48 órát seedeld. Feltöltést 384/64es dslel is megoldottuk, most sok száz mbitnél gond? 😃
-
pn4hvq
senior tag
válasz enginev3.0 #31273 üzenetére
Ha nem vagyok indiszkrét (a nicked alapján asszociálok), akkor a legnagyobb magyar oldalon használsz ehhez hasonló nicket (-v, -.0)?
-
Aurig@
őstag
válasz sfdrakex #31294 üzenetére
Az Endlesst lefelejtettem. Csak a Skyline maradt meg. Mint írtam UPC van, ahol közel sincs száz megabit feltöltés, sajnos és másra is kell a sávszél.
Viszont abban az időben nem seedidő volt, hanem aárny. Egy szóval sem írtam, hogy nem seedelem 48 órát.
Ettől függetlenül elsején még törölhetem.[ Szerkesztve ]
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest