Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz zsolt320i #24006 üzenetére

    Nem értelek ilyen gond nálam nincs - vagyis nem volt mikor hébe- hóba használtam az alvást módot - TEHÁT ha a windowst elküldöd aludni és a qbitben SEMMIT NEM VARIÁLSZ ami ezzel a beállítással kapcsolatos csak ahhoz nyúlsz hozzá ami ettől független - hány kapcsolat legyen torrentenként stb. akkor nem kellene felébredni max a windows frissítések miatt keltené fel de az kéthetente egyszer van. Sajnos valószínű nálad a hiba valami el van állítva, lehet a windows-ban passz.

    TeeJay

    Ilyenkor a feltöltőt legívesebben elküldeném a jó büdös p.cs.ba, csak nem akartam WARN-t! Francnak tölt fel az olyan PREMIER filmet aminél sokszor megy is a harc hogy melyik release csapat tudja elsőnek feltölteni tehát itt SZÁMÍT az idő igenis, normális netről tolja fe. Persze ilyenkor jönne a duma hogy miért kötekszem ingyen van ő vette a fáradságot stb. NEM AZ ILYEN NE VEGYE A FÁRADTSÁGOT nyugi majd lesz olyan aki normális minőségben is gyorsan feltölti és az ilyeneknek akkor NEM KELL FÁRADNI!! :((( :W

    Ha valaki otthoni magányában egy régi klasszikust megcsinál - videót szerez az audiót ráhegeszti megcsnálja majd szép lassan feltölti az ilyen személy irányába MAXIMÁIS RESPECT de KÖNYÖRGÖM PREMIER FILMET NE 5MEGABITES ADSL-EL TÖLTSÖN MÁR FEL.!!!!!!!!!!!!!!!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák