Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

félisten

válasz geza844 #18531 üzenetére

Minden okés, bal oldalt az a zöld gömb jelzi, hogy minden okés - ha baj lenne akkor sárga lenne (talán van piros is de én csak sárgával találkoztam) a zöld nyíl a letöltést a sárga nyíl a feltlöltést jelöli. Maga a SEED felirat a torrent neve mellett a sorban is azt jelzi hogy seedben van - menj be az ncore-ba és az aktivitás fülnél láthatod - seed kötelezett - vagy összes torrentnél hogy seedben állnak a torrentjeid.
    Az már más kérdés, hogy épp nem töltessz fel semmit, de ez a qbittorrenttel egyesek szerint elő szokott fordulni a torrentek aktivitása nem túl veretes, de a seedben tartja a torrenteket és a kötelező seed idő telik max lassabban mert alig tölt vissza, ugye a visszatöltött adatmennyiség is csökkenti a kötelező seed időt.
    Tény ha ELITE vagy LEGEND rangra gyúrsz akkor lehet kevés.

Mennyi torrentet futtatsz? Több torrentnél több az esély is, hogy lesz kapcsolat, példa: nekem nagyon tré netem van - 0,5 Megabit felfelé, és nem is csak egy eszköz van a neten ezért én lekorlátoztam mind a torrentenkénti kapcsolatok számát a feltöltési szálakat is, a feltöltési sebességet 0,2 megabitben határoztam meg és csak 6 torrentem van seedben - de konkrétan az előbb töltöttem is fel ezzel a kis sebességel de ment.
    Nekem megfelelel, mivel nem kérek az utorrent kis trükkjeiből 5 éves verziókat meg nem teszek fel.

Egy torrentet el is indíthatsz tesztelés gyanánt, ha ki akarod próbálni az utorrentet akkor vagy a régi 2.2.1-es verziót vagy a legújabb 3.4.8-ast tedd fel ennél a beállítások - haladó beállításoknál kell true-ról false-ra átállítani a közvetkezőket a reklámmentesítésért:

1- offers.left_rail_offer_enabled/left_rail_offer
    2- gui.show_plus_upsell
    3- offers.sponsored_torrent_offer_enabled/sponsored_torrent_offer_enabled
    4- bt.enable_pulse
    5- gui.show_notorrents_node
    6- offers.content_offer_autoexec

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák