-
IT café
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz tibbike01 #30100 üzenetére
Hoka Bondie 8 bár én Hoka Kawana 2-ben csinálok mindent is.
-
jjeahh
nagyúr
Hoka, ON, nekem volt egy ON Cloud, nagyon kényelmes, két év után eladtam, kell vigyázni rájuk, mert kényesek, de szerintem a kövi tulaja még sétálni fog benne 1-2 évet.
szerk: ha ali is játszik, nézz szét a Li-Ning vagy Xtep, 365 Degrees cipők között, főleg a Li-Ning általában picit kiemelkedik minőségben a nagy nevekhez képest is.
HKorn: Azért, mert jó cipőket veszel . Nekem is van most egy Icebug, egyáltalán nem egy liga a mezei olcsó ipari hulladék Adidas-Sketchers-ekkel, ahonnan indult a téma. Egy normális futócipő, túracipő kvázi "munkaeszköz", ezért általában jobban bírják a strapát.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
HKorn
veterán
Sok van, manapság már a daily trénereknek is elég jó a csillapítása, pl Hoka Clifton, Saucony Ride, Nike Pegasus, Asics Novablast, vagy akár Puma Velocity Nitro, de vannak kifejezetten max cushion modellek. Asics Kayano, Saucony Triumph, Puma Magnify Nitro stb. Próbálni kell, vagy visszaküldhetős webshopból rendelni.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
AIex
tag
Az Ultraboost-oknak szerintem nincsen rossz csillapitása,
New Balance fresh foam cipőknek is elég jó a csillapitása, talán még sok is,
Nekem a Hoka Bondi 8 pl. annyira nem jött be, de tényleg nem egy rossz cipő, AY-n érdemes figyelni, nyáron 2x volt 30k környéke,
Nike Invincible runnal is érdemes lehet egy próbát tenni,
-
jjeahh
nagyúr
válasz tibbike01 #30104 üzenetére
Choice termékeket ingyen vissza lehet küldeni alira, bringás topikban páran tesztelték a dolgot . ON Cloud széria is szokott lenni ennyiért, igaz az inkább utcai cipő, de nagyon "teleszkópos", meg láttam Merrell Morphlite cipőket is ilyen árban. A többit a többiek leírták kb.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
pingu22
tag
Nord Blanc márkáról van tapasztalat, vélemény?
-
senior tag
válasz jjeahh #30098 üzenetére
Én is erősítem a futócipősök táborát, futás nélkül.
Converse és Adi superstarról Nike Pegasus 38-ra átszokva egy megváltás minden nap a Pegában lépegetni.
Most 2 éves és nem kopott el, megért közben 3 költöztetést, pár túrát. Legjobb cipőm ever. A sarkamnál kezdett kidörzsölődni, mert lazán hordom nem szoktam bekötni.
Converse, air jordan és hasonló lapos talpú szutykokat már konkrétan kerülöm inkább…[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
jjeahh
nagyúr
válasz LurkerSheik #30118 üzenetére
Pontosan, pont ezt próbálom kifejteni. Egy jó minőségű "munkára szánt" (futás, túra) cipő utcán sokkal tovább fog tartani, mint egy utcára szánt cipő. De persze csak nagy általánosságban véve, mert utcaiból is létezik jó, de azt nem az Adidas, Sketchers, Converse stb-nél kell keresni. Én most raktam fel Vintedre a 3 szezonos Lowa bakancsomat, mert egyrészt megrendeltem az utódját, egy Mammut Ducan Mid GTX személyében és anno azért fogtam ki olcsón a Lowát, mert női volt (szvsz nem igazán látszik, de az orra picit keskeny), na ez rengeteget volt használva, sárban, patakban gázolva, nem kímélve, utcán is úgy mentem benne, mintha nem léteznének tócsák és kb. 2-3x volt megtisztítva max. 8 év (!) után, frissen megkefélve így néz ki : [kép] [kép] [kép] [kép] . Ahányszor előveszem, a pofám leszakad és a húgom két Lowája is ilyen, eskü, elképzelni sem tudom mit csinálnak másképp, hogy képtelenség tönkretenni . Ez mondjuk tényleg a ló túloldala, mert a legtöbb cipő nem ennyire tartós, még a minőségiek sem, de jó példa arra, hogy mekkora különbség is lehet egy random casual és egy futó vagy túracipő között.
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
Nálam a kulcsszó a talpbetét, bármelyik "lapos talpú szutykon" nagyon sokat segít és így pont olyat hordok (veszek fel az adott napon) amit szeretnék
-
xy.zsolt
őstag
Na, a paga tényleg csak sétálásra jó ha nem szedi le a körmöt még úgy is .......túlzás nélkül, a legrosszabb cipő ami a lábamon volt valaha is. Az akkor még 7k-s Li-Ning Rouge Rabbit IV amit helyette vettem egy álom futócipő volt a pegához kipest.
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
jjeahh
nagyúr
válasz xy.zsolt #30121 üzenetére
Áá, kár, hogy a Li-Ning cipők már nem fillérekért mennek és kár, hogy a trail running, hiking vonalat nem veszik komolyan a kínaiak. Láttam, hogy van már terepcipőjük, de olyan drága, hogy annyiért már inkább itthon veszek. Pedig régóta vágyok egy nyuszifüles cipőre.
-
-
Zeki
nagyúr
Tiszta off leszek, mert nem cipő.
Ha magas vékony gyerekre akarok melegítőnadrágot, mondjuk W30L36 méretben, merre keressek?
Decathlont megjártam, de ahogy növekszik a hossz, úgy a szélesség is, mintha csak az lehetne magas, akinek bele is van. -
fjudors
aktív tag
mert a normál méret azonos, onnan van egy rövid-hosszú
w36l36
W36l34 , w36l38biztos jó a méret keresés, w30l36 elég táboros méretnek tűnik..
w38l36-38 méretet hordva furcsállom
ez nem bél, hanem arányok kérdése...ok, hogy gyerek, de akkor is furcsadecathlont hagyjuk, kínai méretezés, még a 4xl is rövid ujjhosszban.ha kapok ott ruhát, az minőségre rendben van. de általában nincs méretezés, ami megfelelne, csak gyerekosztály
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
bestsecreten nézz szét, az ilyen abnormális méretek (bocsi ) mindig megmaradnak érthető okokból
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mert_csokis
senior tag
válasz xy.zsolt #30121 üzenetére
Valószínűleg az átlagnál vaskosabb, torkosabb a lábad. Az nem a cipő hibája. Nyilván a tiéd sem. De attól, hogy neked nem vált be, még nem lesz rossz cipő.
A gyári betét tényleg elég vastag, de ki lehet cserélni, és máris lentebb kerül kicsit a lábfej.
Azzal lehet játszani.
Nekem meg sétára kényelmesebb bármelyik retro runner, aminek keményebb a talpa. Hosszú távon egészségesebb is, ha nincs túlcsillapítva a járásod. Nem véletlenül vannak ezek futásra tervezve. Normál járkálás mellett nincs kitéve a lábfej és a boka olyan becsapódásnak, amit olyan szinten kellene csillapítani, ahogy a futócipők teszik.
Konkrétan érzed, hogy "süpped" bele a lábad, ha mondjuk huzamosabb ideig állsz és várakozol valahol. A bokának sem tesz jót.
Ezzel szemben egy Pega 83 vagy egy ZX 500 igazi igáslovak, egész nap talpalhatok bennük, minden gond nélkül.
De a Gazelle vagy a Stan Smith is ilyen adidas vonalon.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Drughi
addikt
Sziasztok
Az alábbi két Converse csukából melyiket ajánlanátok most, őszi mindennapos viseletre:
Drágabbik - Chuck Taylor All Star Berkshire Boot
Olcsóbbik - PRO BLAZE CUP REMOVABLE STRAPAz olcsóbbra bőrt ír, jobban is tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz mert_csokis #30130 üzenetére
Miután a 35k-s pega 3 futás alatt feketére varázsolta a körmöm 1 évre szerinted mennyire érdekelt egy másik talpbetét bele.
Heti 50k-t futok azóta is, vékony lábfejem van, stb ....
Ráadásul a pega egy "ólombakancs" a közel 300g-os súlyával.
Tartom a véleményem....számomra használhatatlannak bizonyult futásra[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
senior tag
-
senior tag
-
2thletme2day
őstag
Üdv
Zalandora van valami általános kupon?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz 2thletme2day #30136 üzenetére
új hírlevél, ha nem lőtték le azóta.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
2thletme2day
őstag
válasz Mr.Csizmás #30137 üzenetére
Zsír.. Még működik a dolog. Spóroltál nekem 15%-ot. Köszönöm
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Azoktól szeretném kérdezni, akik már küldtek minőségügyi reklamációt a BestSecretnek, hogy mennyi ideig tartott mire végigment az ügyük? Már két hete megreklamáltam egy pár hónapos cipőt, ami szétnyílt a talpánál, de azóta sem történt semmi azon kívül, hogy a reklamáció elküldésekor kaptam egy emailt, benne a case számmal. Pár napja írtam egy érdeklődő emailt, hogy van-e fejlemény az ügyemben, de arra sem jött semmi reakció.21 éve a Prohardveren! ™
-
Zeki
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #30141 üzenetére
Ez a baj. :(
Neki 30-as a dereka, 36-os a hossza.
Ilyen nincs.
W30L34-et találtam .
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
- X13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Klipsch The Fives Fekete
- LG 77" G2 OLED EVO 4K HDR SMART 120HZ GAMING TV / GALERIA DESIGN!
- Nitro AN515-55 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest