-
IT café
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz mert_csokis #29201 üzenetére
43 a meretem. Azert volt a 42 kivalaszta, mert ugy volt a legdragabb a Hufquake
Mondjuk Huarachebol az utolso 44.5 volt. Meg a 44 is alig jott fel
Azok nagyon szep,es kenyelmes cipok, volt ketto is,de mindkettonel 1-2 ev alatt elszakadt a hatso muanyag pant. A masdik ki is lyukadt a sarkanal, ahol vekony volt az anyag, igy olyat tobbet nem veszek.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
M3aN
senior tag
Sziasztok. Ay kupon van most esetleg?
-
rbalint88
addikt
válasz kenwood #29202 üzenetére
Sajnos elegge altalanos a minosegromlas, a 90-estol se varj mar tul sokat. Nekem az AF1 eleg nagy csalodas, fel ev utan (mast is hordok mellette, plusz ulomunkat vegzek) tokre el van kopva a talpa, lepesnel nyikorog es a bor se ujszeru mar. Anno 10+ eve volt egy Air Max Command-om, annak a felsoresze olyan top minoseg volt, hogy 3 ev gyakorlatilag allando hordas utan is csak azert kellett kidobni, mert a legparna kilyukadt mar, ugy elfogyott a talpa
-
kenwood
veterán
válasz rbalint88 #29204 üzenetére
AM 90-bol a mar tiz felett jarok.
Azt fontos figyelembe venni, hogy vagy 20-30 kulonbozo van belole. Meg az adott elnevezesen (LTR, Essential, Ultra, BR stb ...) belul is. Mas az anyaghasznalat,es a felepites is. Igazabol a kukazasnak a teljes elhasznalodas mellett ket fo oka volt :
- elkezdett nyikorogni a talp (gondolom kilyukad az air resz) a vegen mar mindenki engem nezett az utcan, mert egy gumikacsa volt a labam alatt
- a hatso merevito eltort es elkezdte szetvagni a sarkamat, meg a zoknikat.
Szerencsere egyik hiba sem jelentkezett irrealisan gyorsan az eddigiknel, es a teljes elhasznalodas is sokaig tartott.Sajnos a Huarchenal mindket esetben viszonylag rovid ido alatt elszakadt a muanyag pant, pedig az tenyleg nagyon kenyelmes cipo. Talan kap meg egy eselyt, es fixen cipokanallal veszem fel, legalabb itthon.
Van most egy AF1-on. Ez az elso. Nekem az a fo problemam vele, hogy majdnem annyiba kerul,mint az AM90, es kenyelemben a kozeleben sincsen.
Ezzel ugye az a gond, hogy ez nem derul ki a boltban, mert volt olyan AM90-em, ami 10-20 alkalom utan tort be, vette fel a labfejem formajat, addig kimondottan kenyelmetlen volt.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Dronte
aktív tag
Modivo egyszer használatos kupon:
MFCO24Q2HU1700M8PTXU
1700 Ft kedvezményt ad 25.900 Ft kosárérték felett, júni 8-ig érvényes. Sosem rendelek innen, hátha valakinek jól jön. -
oszy
veterán
Ha valakinek kellene, nálam is van.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
csurenzoo
aktív tag
springfielden mindenre -25% : SPF25
-
kenwood
veterán
válasz fjudors #29208 üzenetére
A design is szamit, es nalam az AM90 magasra tette a lecet. Meg elegge izzados a labam, ezt max. telre tudnam elkepzelni. AM90 Gore-Tex is ezert esik ki, pedig abbol egesz jo aron volt/van Infrared is.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz mert_csokis #29201 üzenetére
"Igen, ez egy ilyen buli."
Marmint a Goat oldalan nem lehet ugy szurni, hogy csak azt mutassa,amibol van 43-as ?
Mi a kulonbseg akkor akozott ahol van ar,de unavailable, es ahol csak az offer szo szerepel ?
Az utobbibol meg egyet sem adtak el az oldalon ?
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
pit stop
addikt
Strandpapucsra valakinek van tippje hol érdemes?
Agyam eldobom, hogy az 500 forintos egybe fröccsöntött papucsok 10-15-20+k, és még pánt se állítható...Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
mert_csokis
senior tag
válasz kenwood #29212 üzenetére
Nem, azt nem arra írtam. De látom, hogy valamiért törlődött az a hozzászólás.
Alapvetően jól működik a kereső, de ekkora adatbázisnál előfordul, hogy olyat is bedob, ami nem elérhető.
Az utobbibol meg egyet sem adtak el az oldalon ?
Nem. Az csak azt jelenti, hogy jelenleg nincs az oldalon abból a cipőből eladó példány.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
meszi85
tag
About You
Korábban ez a kabát ajánlott volt itt a topikban, most nincs rossz áron.
[link] 14k csak M-es -
ggeleven
őstag
Egy kis spórolás:
Sinsay ingyen szállítás értékhatártól függetlenül vasárnap éjfélig.
Promo banner visszaszámlálóvalEgy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
oszy
veterán
A sinsaybe még mindig ingyenesen lehet visszaküldeni a nem megfelelő ruhadarabot? Nem látok erre infót csak, hogy boltba lehet visszavinni ingyen.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
meszi85
tag
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Szokásos visszatérő kérdés:
Egyszínű pólókkal jelenleg mi a helyzet, melyik márkát érdemes rendelni?
-B&C volt munkahelyen, puha maradt de nagyon nem volt tartós
Fruit of the loom elég durva anyagú lesz pár mosás után és szerintem zsugorodik is valamennyit, de érezhetően tartósabb, mint a korábbi B&C.
-Sol's-t kaptam még jó pár évvel ezelőtt egy másik munkahelyen, azok nagyon jól bírták, nem fakultak, nem lyukadtak/koptak, de jelenleg nem tudom milyenek és azt sem, hogy azok pontosan melyik típusok voltak.
-Gildan, Malfini stb nem járt még nálam, nem tudom milyen minőségűek.
Esetleg valami más, amit érdemes kipróbálni?#KeepFightingMichael
-
mert_csokis
senior tag
válasz meszi85 #29224 üzenetére
Nagyon nincs mit elrontani egy pamut boxeren. Kap néhány százalék elasztánt a rugalmasság miatt, azt csókolom. Jellemzően 95-5% arányban.
Az viccesebb, mikor 40%-os nejlon tartalmú dolgokat linkelnek, csak mert van rá nyomva valamilyen márkanév.
Itt inkább a fazon meg a méret kérdéses, amit ugye nem látsz előre. Én is emiatt nem raktam be végül a kosárba, pedig röhej árakon futnak a 3 darabos pakkok. Színben is vannak jópofák.
A lengyel méretezésből kiindulva, ha valakinek mondjuk M-es az általános mérete, akkor ezekből elég lehet az S-es is.
Aztán meg ki tudja...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
rbalint88
addikt
válasz mert_csokis #29229 üzenetére
Azt is halkan jegyzem meg, hogy bar tobb 95% pamut, 5% elasztan kevereku boxerem van/volt, minosegben hatalmas kulonbsegek vannak. Nalam a CK toronymagasan vezet, kenyelem, tartossag miatt szvsz megeri az arat, ha jo akcioban veszi az ember. Volt/van meg: Columbia, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Puma, Reserved, H&M.
Az About you bejovetelekor vasarolt CK boxerekbol most kezdtem selejtezni, mert a legtobbet hordottaknal kezd elvekonyodni az anyag. Amiket utana vettem Tommy, Puma mar reg kuka mind, egy szett PLR is. A Columbia nem rossz, de sokkal gyengebb benne a gumi, igy pondorodik vissza combnal.
Lehet ugy nezni, hogy nagyon kb 3000-re jon ki egy CK boxer es mas markas csak 2500, a noname meg 1500-2000, de hosszu tavon megeri megvenni a jot… -
laci1117
tag
Sziasztok,
Esetleg AboutYou kupon lapul valakinél?Bedobom a Philips kódom, hátha jól jön valakinek:
FLMA-B3WB-54MF-MNBZ[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
#akció
Puma Runner műbőr sneaker hálós anyagbetétekkel, Piros - Fehér - Tengerészkék.
eMag - 16.990 Ft - sok méret van még(^)(>.<)(^)
-
mert_csokis
senior tag
válasz rbalint88 #29231 üzenetére
Persze, ebben igazad van. Nem kis különbségek lehetnek köztük.
Én csak arra írtam, hogy érzetre és anyagra nagyon nem lehet elrontani.
Ha bemész egy kínaiba, már ott is normális tapintású meg anyagú boxereket látsz. Már rég túl vagyunk azon, amikor ilyen kemény, "abrosz" anyagú alsókat árultak.
Azok még fazonra is olyanok voltak szinte, mint egy rövidgatya. Gyömöszöltük a farmer alá.
Aztán a tartóssága, vagy akár a gumi minősége már más kérdés, ahogy te is írtad.
De ez csak próba után derülhet ki.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
st6969
őstag
válasz mert_csokis #29246 üzenetére
"rég túl vagyunk azon, amikor ilyen kemény, "abrosz" anyagú alsókat árultak.
Azok még fazonra is olyanok voltak szinte, mint egy rövidgatya. Gyömöszöltük a farmer alá. "
Jaaaj, én még mindig azokat használom De csak azért, mert a tapadós szárú boxerral az a bajom, hogy kissé szűk, szorítja a combom, meg a cuccost, nem kényelmes (a nagyobb meg lóg). Tényleg jó lenne találni valamit, ami kényelmes...lehet, hogy ezeket a hosszított szárúakat kipróbálom, hátha. Ugyanis a 100 éves kínainak a gumija már totál laza, és igen, gyömöszölni kell a farmerba (utálom) -
la_cc
addikt
AY-nál most találkozom először ezzel Postás visszaküldéssel. Na most 2 napon túl vagyok és semmi infó, hogy most akkor jönnek-e érte vagy mi van... A visszaküldést az eddigiek szerint intéztem az app-ban, papír benne a csomagban, a címkék is megvannak.
Ilyenkor mi van? Várjak és majd jönnek érte egyszer csak? Ennél még az is jobb lenne, ha személyesen kellene leadnom valamelyik postán, mert akkor legalább tudnám, hogy az én dolgom.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
őstag
válasz bbsofficial #29242 üzenetére
Mindenkit megnyugtatok, rendszeresen fürdök és ha kell, még nedves törlőkendőt is használok.. Egyszerűen ez annyira egy kényes területen hordott ruhanemű, hogy így érzem "jónak".
A pólók ilyen nagyüzemben fogyó tételek még, de azokat nem elvből dobom ki, hanem mert besárgul a hónaljuk (szinte csak fehér pólóim vannak ing alá) és nincs semmi, ami azt kihozná belőlük. De legalább az ingek tovább bírják ezáltal."Less but better" - Dieter Rams
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AliExpress tapasztalatok
- Energiaital topic
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hárommilliós AnTuTu pontszámmal büszkélkedik a Redmi K80 Pro
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- LG 77" G2 OLED EVO 4K HDR SMART 120HZ GAMING TV / GALERIA DESIGN!
- Nitro AN515-55 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- PS5 Slim (garanciás)
- Eladó MS Surface Pro 7 gyári tartozékokkal, dobozában
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest