-
IT café
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
A feleségem olyan vastagabb, nem átlátszó anyagú fehér pólót szeretne, amit hordhat munkaruhának. Itt egy munkaruhásba bement, azt mondta vékony anyag volt mind.
Rendelt valami weboldalról is, nyilván küldheti vissza.
Mit ajánlotok? -
st6969
őstag
válasz xEon1337 #29250 üzenetére
" besárgul a hónaljuk (szinte csak fehér pólóim vannak ing alá) és nincs semmi, ami azt kihozná belőlük."
Nálam ugyanez volt sajnos. A Niveának és a Fa-nak van "invisible" golyós dezodora. Azok nálam beváltak (bár néha ezek ellenére is izzadok, úgy, hogy folt is látszik sajnos...stressz miatt, vagy a ruha anyaga miatt, ellenben nálam így nem hagy foltot). Egy próbát megérhet. -
Mercutio_
félisten
Mango Outlet
SkinnyFit farmer szürke színben 36 és 40-es, feketében 36-38-40-es méretben 1,3k más színekben és hasonló méretekben (van ahol 44-es is) 2-3k
SkinnyFit Jude farmer feketében 36-42 méretek, más színekben kisebb méretek 2,3-3k
Garbónyakú felső csak XL méretben fekete és "jégszürke" színben 2,3k
Másik garbónyakú felső vékonyabbnak tűnik az előzőnél, fehérben L-XXL méretben, fehérben XS-M méretben 3k
Színes farmer különböző színekben, kis méret(ek)ben 2,3k
Színes skinny farmer különböző színekben, kis méret(ek)ben 2,3k
Barna bőr öv 80 és 90-es méret (nem tudom honnan számolják) 3k
Vannak még rövid- és hosszúujjú ingek, pólók, pulcsik, kiegészítők, stb.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
hcol7
senior tag
válasz st6969 #29254 üzenetére
az aluminium, es egyeb fele femsok miatt sargul be. azok tomitik el az izzadtsag porusokat, azok miatt hivjak izzadasgatlonak(antiperspirant) ezeket. amugy rohadt egeszsegtelenek hosszutavon. es hiaba van rairva, hogy invisible, ha izzadasgatlo, ugyis tonkreteszi a ruhat. is.
nehez atallni sima dezodorra - ezekben nincsen aluminium, es nemhagynak foltot, csereben az atallas alatt rohadtul izzad az ember, a pisztolytaska garantalt egy ideig. de egy ido alatt szeplassan elmulik.
nem vizet predikalva irtam be, mert en kifejezetten izzados vagyok. de mar sikerult atallni sima dezodorra. igaz, nem eleg reggel hasznalni, mert stressz, vagy egyeb hatasara szukseg lehet egy reteg dezodor felvitelere napkozben is, hogy ne legyen honaljszag. imho megeri.
udv[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
Nike oldalról történő rendelés visszaküldésével volt valakinek gondja? Múlthéten vette fel az UPS, május 13 volt a tervezett kézbesítés, de azóta sem ért oda, megakadt NETTETAL-ban csomag. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
st6969
őstag
Ahogy írtam is, de akkor még egyszer: nálam nem sárgul be, mióta az említetteket használom.
Azt tudom, hogy az alumínium egészségtelen, ezért jó lenne tényleg átállni. De mennyi ez az átállási idő? És mennyi idő után tudom biztosan, hogy ez nálam nem jött össze? Mert vezetőként irodában, büdös izzadságszagúan, nagy foltokkal "osztani az észt" még pár napig is elég ciki, nem hogy hónapokig/évekig... -
addikt
Volt itt valaki aki a hellyhansen.com-ra és a hhworkwear.com-ra tudott kupont, csak már nem találom a hozzászólását, gondolom lecsapott a topik kommandó.
Esetleg privátban el tudná küldeni?Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
hcol7
senior tag
válasz st6969 #29258 üzenetére
par het, bar sanszos h egyenfuggo.
az altalad emlitett dilemma miatt voltam / vagyok kenytelen valami jo pamut anyagu , vekony rovidujjut venni az olyan szinu ingek ala, amin latszik, ha van pisztolytaska. az izzadas teljesen nem marad abba (izzadasgatloval sem, legalabbis nalam ez volt), a rossz szagot meg parorankent felkebt dezodorral siman meg lehet elozni.
mondjuk nalam csak a stift mukodik, a golyosok, spray nem. -
kenwood
veterán
Zalandon most 20%-os kedvezmeny van, igy sikerult 40 kornyeken megcsipni egy AM90-et
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
tibbike01
őstag
Csak szólok, hogy az egyik legjobb boxer most épp akciós AY-n és van is belőle minden méretben. Én nem találtam ettől jobbat és az ára is bomba!
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
válasz gangstagergo #29265 üzenetére
nálam összes kukában landolt talán fél év után...
Privátot hamarabb észreveszem
-
senior tag
Hulyeseg.
15-20 eve minden dezodor tele volt aluminium soval megsem sargultak igy a polok.
Ma mar elvetve talalni csak aluminium soval deot megis par hordas utan mehet a szemetbe ugy sargulnak. En kb alig izzadok deo nelkul is.vagy a dezodorok alu so helyett hasznalt anyaga vagy a ruhaiparban valtozott a pamut szalak feldolgozasa ami miatt sokkal erzelenyebbek.
[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
mert_csokis
senior tag
válasz st6969 #29270 üzenetére
Ezt a Ted Lapidus-t tudom ajánlani. Próbaképpen rendelj egyet, szerintem be fog válni.
Normális dereka van, jó minőségű belső gumival. Nem lazul ki hosszabb idő után sem.
A szára is hosszabb kicsit. Eleve sem nagyon szűk fazon, de az átlag méretedtől eggyel nagyobbat rendelj, és akkor azt az érzetet kapod, amit írtál.
Én is így csinálom. Alapvetően "elég lenne" az M-es is, de L-es méretet szoktam venni. Sokkal jobb a komfortérzet és a mozgás benne. Én például utálom, ha egy boxer passzos és rád tapad. Az anyaga pedig brutál jó. Olyan, mint egy vékony, nagyon jó minőségű pamut pólónak. Frissen mosva is puha, egyből kényelmes felvéve.
Én kéket szoktam venni.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
meszi85
tag
válasz tibbike01 #29264 üzenetére
Méretezéssel kapcsolatban tudnál írni, általánosságban az L megfelel L-nek?
Lidlben körbenéztem a kapható boxereket Livergy (bio pamutos), Kappa és a most akciós Parkside, szerintem anyagra és gumirózásra is mind gyenge.
A legutóbbi Kappa packommal is rossz tapasztalatom van.Működő AboutYou kupont tud valaki?
-
oszy
veterán
Ennyiért nagyon jó vétel! XL-es BURTON MENSWEAR LONDON Átmeneti dzseki 8.743.-
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Zamasun
aktív tag
Nike.com-on 25 % 20k felett SUN24-el, így peldaul az amugy is BB Aura 5 még akciosabb 18.871 Ft-ért vihető.
-
kenwood
veterán
válasz Zamasun #29282 üzenetére
Szerencsere az osszes AM90 akcio megszunt. Pont ma jott meg a Zalandotol a rendelesem. Nem orultem volna, ha a Nike-nal olcsobb
Mondjuk 63 euroert ez nem annyira rossz ajanlat, bar a sima AM1 azert jobban nez ki,mint ez a G valtozat.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Mercutio_
félisten
-
kenwood
veterán
14k az ara az outletben. 20kk minusz 30%. En setakra vettem,es arra jo volt,mert alapvetoen kenyelmes. Sajnos az en labammal nem teljesen kompatibilis,mert hosszabb, 10 km feletti seta utan masnap nyomta oldalt a bokam alatti reszt. Az elso masnap olyan eros volt a fajdalom, hogy 50 meter utan visszafordultam lecserelni. Ez meg bele is fert volna, viszont par hettel kesobb megint elojott a dolog. Ott mar nem volt elviselhetetlen a fajdalom masnap, de azert ereztem.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
tomszli11
tag
Mister tee pólókról kinek mi a véleménye? Valaki esetleg hord ilyen márkát?
A hosszúsága érdekelne, hogy magas emberen mennyire csípő villantós? Illetve mosástól nem megy össze? Köszi -
Mercutio_
félisten
válasz Zamasun #29287 üzenetére
Az létezik, hogy a női AF1 nagyobb (EUR 42,5) mint a férfi, vagy elírtak valamit a mérettáblázatban a lábfejméretnél? női vs férfi
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
xy.zsolt
őstag
Fura ízlésetek van....én ezt a retro faék egyszerű cipőt akkor sem hordanám ha fizetnének érte
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
- Alienware 500hz
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest