Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Whysperer #66734 üzenetére

    Ember.. :O , dolgozol, rohansz, intézed az ügyeidet, mobilról olvasod amit írok és mobilról válaszolsz, end of story. A figyelmed 1%-át tudod arra fordítani amit írtam, ami egyáltalán nem gond, lehet nekem azonos körülmények között ez az 1% sem sikerült volna, ellenben ennek tudatában nem is reagáltam volna még.

    Tehát akkor mégegyszer, utoljára, Te Gizikéről beszélsz, én pedig Gőzekéről.
    Ne irjál nekem ilyeneket hogy:

    "Látom neked se sok ment Át abból amit Én próbáltam érzékeltetni. Attól,hogy kényszeből UK-ba kellett lennem 3 évig. Attól még nem gyújtogattam és höbörögtem az utcán. Pedig rendesen megvoltam szivatva az első 3 évig(nehéz volt mint bevándorló). Mégse vezettem a Másik oldalon, hanem odafigyeltem és örültem neki,hogy kaptam lehetőséget.., blabla folytatás, tudom idézni pontosan vagy sehogy, elnézést :B "

    Tehát, egy.., azért mert én azt írtam neked hogy nem ment át valami, nem kell feltétlen felvenned és ugyan ezzel reflektálnod, kettő.., te még most is helyzetelemzésekbe mész/bonyolódsz bele, az én irományom pedig arról szólt, szerintem miért nem érdemes olyan dolgokat/infókat sem beengednem az életembe, amiknek hatására ilyen helyzet és szituációelemzések elindulhatnának anélkül, hogy az nekem vagy bárki más hasznára válhatna bármilyen módon. Kvázi értelme lenne/legyen.

    Ennél érthetőbben nem tudom leírni miért volt már az első válaszod is nettó fail arra amit én írtam, nagyon szerencsétlen és hülye hasonlattal élve (a témára tekintettel..), a magam részéről leírtam hogy miként igyekszem elkerülni, nem a rákot, hanem már a rák kialakulásának esélyeit is, mire Te válaszként leírtad mi a baj szerinted a rákkal és/vagy mit kezdenél vele amikor már burjánzik.
    Hol jön a kettő egymáshoz pláne akkor, amikor az egésznek pont annyi volt az apropója/indíttatása részemről, hogy az egész mechanizmus azért működik nálam úgy és ahogy mert nem érdekel/nem akarok foglalkozni azzal ami ennek elmulasztása esetén a várható következmény vagy azok összessége ?!

    Zöld pasztmek ?? :D :O :W

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák