Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    válasz Habugi #66730 üzenetére

    SAS:

    Hjaja Én is az árát néztem ,hogy nem is olyan vészes. Bár nem tudom ezek a 150-e slapok i studnának tuningot?

    habugi:
    Látom neked se sok ment Át abból amit Én próbáltam érzékeltetni. Attól,hogy kényszeből UK-ba kellett lennem 3 évig. Attól még nem gyújtogattam és höbörögtem az utcán. Pedig rendesen megvoltam szivatva az első 3 évig(nehéz volt mint bevándorló). Mégse vezettem a Másik oldalon, hanem odafigyeltem és örültem neki,hogy kaptam lehetőséget ,hogy ott lehetek és,hogy megpróbálhatom. Nem azért tnault az Angol meg vezetni,hogy Jön egy magyar és törvényt nem betartva és tisztelve idegen országban az ellenkező odalon rohangáljak és ezzer zavarva a rendszerüket.

    Mint a Régi mondás tartja: "ha Rómában jársz, viselkedj úgy, mint a rómaiak" habugi. kíváncsiság kedvéért.. úgy megnéznélek,hogy elmennél pakisztánba aztán csinálnál egy Keresztény templomot és zavaróan hangosan imátkoznál meg miséket tartanál. Mit reagálnának hozzád. ;)

    Persze nem ez a betegség a vándorlás hanem ez csak a mellékhatása a betegségnek,de ez van.. 8) most tüneti kezelés kell mert a Fő okot nem tudják orvosolni 1-ről akettőre. kényszerű vagydirekt okokból, sem azt a problémát amiért a betegség kitudott fejlődni.

    [ Szerkesztve ]

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák