Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz MiklosSaS #41591 üzenetére

    A faxt.., írtam neked tán két hete az FX-be Sas, szanaszét voltam..

    Az egész család lehúzott épp anyagilag meg idegileg is, ez arra volt jó, hogy még az asszonyt is kivágtam annyira alacsony volt a tolerancia szintem.

    Muter suzukija totálkár lett, apám megkapta a 4éves féltestvérem/minden anyagi terhet mert az anyja öngyilkos akart lenni, 91éves nagynéném épp kiengedték hasonló eset után (nem az első próbálkozása.. :D ), mellette lévő lakásban ottvan a hugi albérletben..
    Mivel kiborulnak a nagynénéktől ez sokkolta őket, így majdnem 2hétig itt csöveltek nálam egy (meg)üres(edett) szobában..

    Róla is meséltem anno Skypeon, most 7hónapos a kapcsolata DE már 5hónapos terhes.. :O :W , márciusban esküvő de mindketten minimálbéren vannak, lakáshitelen filóznak.., agyf@sz 40.000

    Volt egy pillanat, hogy úgy voltam vele eladom mindenem és repülőre ülök csak kurvára nincs hova mennem.. :((( Na, ilyen hangulatban nem nagyon szoktam közösségi életet vállalni/PH-zni.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák