Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz MrM94 #23017 üzenetére

    Teljesen igazad van. Megjegyzem én is érintettnek érezhettem volna magamat ugye leírtam miért, de mivel szintén kedvelem a morbid humort nem tettem.

    Sajnos rossz szokásom általánosítani, természetesen látatlanban túlzás ilyesmit kijelenteni.

    Elnézést nem fogok kérni, életem messze legnagyobb pofonját még általános iskolában kaptam a német tanáromtól (6évig próbáltak németül tanítani, de kudarcélmények kimeríthetetlen tárházának bizonyultam.. :DDD ), egy hasonló idevonatkoztatható poénért. Akkor még nem értettem, fel voltam háborodva, ha pedig most visszanézek úgy vélem még olcsón megúsztam azzal az egy pofonnal. :K

    Kiszaladt.. bárkivel megesik, szerintem levontad a következtetést és tanultál belőle, sajnos ez az állat ékes példa arra hogy akár kedveli valaki a fekete humort akár nem, vannak dolgok amikkel nem viccelünk akkor sem ha tudjuk, hogy épp nem sértünk meg vele senkit esetlegesen.

    Bíztam benne, hogy detektálod "Béke" a hsz végén és hogy miért írom.
    Kicsit azért magadra vetted, de mint írtam is jogosan. Az építő jellegű valagbarúgást meg ne sokkald, akkor jár ha valaki számára nem vagy közömbös és/vagy a véleményed..

    Béke #2 :R

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák