Új hozzászólás Aktív témák

  • Cr4Zy

    tag

    válasz LoLHunCsirke #22014 üzenetére

    Itt találod a hivatalos fórumon a linket a program letöltéséhez.

    Amit tudni kell róla:
    1.: Letöltöd, kitömöríted
    2.: Elindítod
    3.: Kiválasztod a kívánt replayt a "Browse" gomb segítségével
    4.: A jelenlegi patch-el megegyező verziószámot írsz be a jobb oldali alsó rublikába (DEC névvel, s ez a verziószám MOST: 249)
    5.: Rákattintasz a patch gombra.
    6.: A patcheléssel megegyező időpontban lett megváltoztatva a fájl, szóval ingame a replay-listán azzal a dátummal fog szerepelni, amikor patchelted.

    Jah, és van egy dolog, amiről tudnod kell: ha olyan kártyákat használnak a replayben, melyek a lejátszott dolog óta meg lettek változtatva (nerfelve, vagy buffolva, esetleg balanszolva lettek) és/vagy olyan pálya replay-éről van szó, amelyben a kódba be van építve, hogy neked kell vezetned az egységet (pl. Introduction), ez sem fog segíteni (illetve az előbb említett replay addig fog működni, amíg a megváltoztatott kártya használatba nem kerül). Szóval pl. egy visszapörgetéssel működő replay sem működik mostmár augusztus 13-a előttről.

    P.s.: Ki a fene ez a 2 ellenfél? Mármint arra célzok, hogy ennyi alapján csak azt tudtam megállapítani, hogy 2 noname senki skill nélkül... Ha frost t1-el találja magát ezen a pályán szembe a páros, akkor elég evidens, hogy csak az egyik vesz wellt, hiszen máskülönben túl könnyedén lesznek lerusholva... Főleg az ilyen, azonos színű t1-el rendelkezőknél kéne erre figyelni...

    Misixd3: Azóta, hogy egyszer megnéztem a replayt és elmondtam a véleményemet róla ingame, még nem tudtam rávenni magamat arra, hogy újra megnézzem, részletesebben, de abban egyetértek az előttem szólókkal, hogy először is a kártyáid és az ellenfelek kártyáinak a tulajdonságait, illetve az alapokat kéne megtanulni (hiszen jó alapozás nélkül egy ház is összedől, a sok információ, melyeket nem értesz viszont teljes káoszt okozna). Ha pedig komolyabban csak azt akarod, hogy a Te játékodat elemezzük, akkor pls legközelebb 1v1 meccset csatolj, ne 2v2-őt, mert a 2v2-ben olyan hibákat vétnek az emberek, amilyeneket 1v1-ben soha nem csinálnának, mert éppen a csapattársnak akarnak segíteni, vagy ezt meg is teszik (és ebbe a kategóriába magamat is bőven beleértem, mert egy top 20-as játékos számára sem mindegy, hogy hány helyre kell figyelni).

    [ Szerkesztve ]

    IGN: TBPeti

Új hozzászólás Aktív témák