Új hozzászólás Aktív témák

  • Cr4Zy

    tag

    válasz zoli.22 #17987 üzenetére

    Zoli, én most reggel játszottam 2 db 1v1-et bandit paklival, mindkettőt simán behúztam. Az egyik Fury volt (1-pöttyös arany kör), a másik pedig Bane (2-pöttyös arany kör). Mindkettő ugyanazt szívta be, pedig különböző paklikkal nyomultak (előbbi pure shadow, utóbbi pure fire):
    Az előbbi 2 wellt is felvett t1-en, míg én a vesztett t1-harc után instant t2-re mentem. Az utóbbi pedig több powerből tudott csak leverni engem t1-en és még maradt is egy sunstrider-e. Lényeg a lényeg, hogy egy swift egységgel (nightcrawler, vagy az utóbbinál éppen a megmaradt witchclaws) berontottam a t1-éhez - a pure firenél csak egy üres well mellé mentem, de jelen esetben teljesen mindegy -, majd egy rallying banner után azonnal hoztam a commandos-t és benyomtam a képességét, azaz hogy ne tudjon mozogni, de 50% amit sebez gyógyításként visszajön. Innentől csak 2 dologra kellett figyelnem: amikor counterelni próbálja a commandos-t, legyen rajta lifeweaving és/vagy ravage, és ha ellentámadásba lendülne, azonnal hozzam a megfelelő countert rá. Amúgy vicces volt, mikor a shadow mage-ekkel próbálta kiütni a commandos-t, aminek egyébként olyan tulajdonsága van, hogy nem lehet knockback-elni mikor le van állítva és 25%-kal kevesebbet sebződik távolsági támadásból és varázslatokból - egy lifeweaving segítégével kb. 3 mage meghalt és a commandosom full hp-n maradt. :DDD
    Ha gondolod, délután-este mindkét meccs replay-ét fel tudom rakni a netre.

    Amúgy e módszer ellen hasonló mennyiségű powerből egyedül a lost reaver tudja counterelni illetve a mauler. Minden más sokkal többe kerül és nem biztos a siker. A shadow elleni meccs azt bizonyítja, hogy milyen nehéz megtalálni a fogást rajta (mindent kipróbált a frenzy nightcrawlertől a nastyig). Egyébként az imént említett 2 counteren kívül még a legalább 4 darkelf assassins egyszerre benyomott speckóval is képes beverni, de az 200 power, s mint ahogy az ábra is mutatja, kevesen ismerik - persze ilyen masszív spamre azonnal jön a lavafield. Illetve ha cc-zik, akkor máris sokkal könnyebben fogható, hiszen nem gyógyítja magát mivel nem támad. De szerencsére a fagyi csökkenti a ráadott sebzést, szóval a ravage ezt megoldja általában, a coca pedig 5 másodperc után elhal ha támadják, ezt a lifeweavinggel könnyedén ellensúlyozni lehet.

    De a múltkor egy frost-nature-t vertem be ugyanígy (az meg Annihilator volt - 3-pöttyös arany kör). Nem volt mauler a paklijában, onnantól pedig nem fogható egykönnyen. :))

    IGN: TBPeti

Új hozzászólás Aktív témák