- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
-
Leon77
őstag
Volt ott pár jó picsa az én ismerőseim közül is. Haverom 1:33-at tolt. Gratulálok. Egyszer mehetünk együtt is (ha végre nem leszek sérült)
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
EczkE
veterán
válasz Aventador91 #8100 üzenetére
Max a napi 300 scrap. De elvileg valtozni fog a dolog a negyedikei frissitessel. Pontosan nem tudom hogyan, gondolom kitoljak a max szintet es szint lepesert ugyan ugy kapsz 1000 scraper. Meg lehetnek uj assigmentek plusz scrapert. En direkt nem koltottem sokat, kb 20000 scrapem meg van.
Asszem mindenféleképpen!
-
Anaren91
senior tag
Hát nekem 860 evo van, és első meccs elég lassan tölt be. Meg mikor elindítom a játékot is sokat tölt. Összes többi játék repül ssd ről. Most meg robbanás után beragadt neki valami minden fenylett mintha felcsapta volna maxra a brightnesst... Remélem hamar rendbe rakják a gamet, mert amúgy tetszik de ez a minőség siralmas.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
törölt tag
Ma volt alkalmam repülőzni párat... nagyon fontos lenne itt a csapatjáték!
Ha egy oldalon van 2-3 valóban jó pilóta, azzal ki tudnak harcolni olyan légifölényt, hogy esélytelen bármit csinálni ellenük egyedül.
Viszont volt olyan is h szabadon tudtam bombázni, de sztem így se lett több killem mintha a földön szaladtam volna Lövése sincs az embernek sokszor épp hol lehet az ellenség. Vagy csak hiszi, de nem ott vanRedditen azt olvastam, hogy a bombázók páncélzatát nerfelni fogják az AA-val szemben, mert jelenleg kb lehetetlen őket leszedni a földről...
Azon meg kicsit megrökönyödtem, hogy az alap stukán nincs egy szál bomba se, így kb semmire nem jó....
-----------
Taktikám nagyjából a pálya felépítéséhez igazodik:
Long range pályákon: Airfield, Hamada: Lee Enfield 6x-os scoppal
Mid range pályákon: Arras, Twisted steal: G43 3x-os scoppal
Városi pályákon: Rotterdam, Devastation, Narvik: EK7 3x-os scoppal
Embereket betömörítő pályán: Fjell: medic supportFace-to-face contactot nagyon nem szeretem, ha 1-nél több ember van, akkor eleve esélytelen, illetve ha nem láma a másik, akkor megincstak esélytelen lenne elszakadni az 1 K/D rátától...
Pár alapszabály: sose menj elsőnek előre Tuti halál
Legjobb megkerülni az ellent. EK7 brutál jó, mert közelre és a távolra is hatékony; közép távon a legjobb...
Ha a G43 nem csillan be mint a scout fegyverek, akkor megintcsak nagyon cool, mivel a scoutnak ez a legnagyobb "átka". De van h kell a 6x scope, nincs mese....Sokszor a türelem tényleg kifizetődő: hallgatózni, várni és nem kirohanni. Ha eléd rohannak 90%-ban te fogod lelőni. Ha meg rohansz, akkor téged. Ez ilyen egyszerű
Aventador91 jobb is... következő patchben a panzerfaust is erősebb lesz
[ Szerkesztve ]
-
-
jozefgucci1
addikt
Srácok valaki tudna segíteni nekem egy normális repcsis beállítással ? Az alap beállítás nekem nem adja a fordulás nagyon nehéz és a süllyedés le-fel egérrel nagyon gyors . Sajna mindíg fejjel lefelé végzem a pályán kívül
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Lendova
őstag
válasz jozefgucci1 #8115 üzenetére
Pitch up-ot rakd a spacebar-ra. A space-ről pedig szedd le a lövést. Másra nincs szükséged.
All fiat goes to zero.
-
urbi73
senior tag
Van itt olyan aki majdnem 50 - évesen nyomja a BF5 ? Lehet a reflex már nem olyan mint egy 20 évesé, de azért én nagyon jól elvagyok vele.
-
-
addikt
válasz kisza25 #8123 üzenetére
Bizony, bizony, én már 1972-ben battlefieldeztem a seregben igaz, hogy fegyver ügyileg elég szegényes volt a választék, mint a foton látszik is bal oldalt, csupa AMD 65-ös.
Azért voltak komolyabb cuccok is, mint pl. ez: [link]
[link]
Hajmáskéren, a tüzérségi lőtéren ilyennel lődöztünk 73-ban, drótkötélen vontatott harckocsimakettekre.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
törölt tag
Durva látni, hogy vannak "öreg" motorosok is itt és BF-eznek.
[ Szerkesztve ]
-
-
SzlobiG
félisten
A reggeléi,délelőtti órákban jó lassan talál szervert, ilyen kevesen játszanak vajon?
-
giornalista
senior tag
Battlefield V - My review
Sziasztok, egy pár mondatban összefoglalnám, hogy én hogy látom a BF5-öt.
Pozitívumok
- A core gameplay nagyon is élvezetes. A fegyeverek jók, a TTK kellően gyors.- Map design. A BF1-hez képest jelentős előrelépés, sokkal több a fedezék a legtöbb pályán. Ha ez marad az irány, az jó.
- Weapon progression. Nekem nagyon tetszik ez a progression tree, nem érdekel, mennyire történelem-hű, játszani akarok. Vannak OP traitek, de azok nélkül meg nem sok értelme lenne az egész tree-nek.
- Nincs explosive spam, leszámítva a bombereket. Végre!
- Nincs 3D spotting, ennek is nagyon örülök!
- Összességében a gameplay kifejezetten élvezetes, a BF4 szintjén van, persze jobb szerverekkel és kevesebb robbanással.
Negatívumok
- User interface. Gondolom savazzák, savazzátok elegen, de valami egészen botrány 2018-ban ilyen UI-val kiadni egy játékot nagyon bátor döntés. Például a "Replace weapon" és "Replace vehicle" nem ugyanazt jelenti. A fegyvereknél csak egy sima Equip gomb, a járműveknél viszont a 3 slotba kell az 5-6+ járműből választani. És ez sehol nincs elmagyarázva... Az meg, hogy 20-30 kattintásra van szükség egy fegyver customizálásához, szintén hihetetlen. Ez a UI egy demó, egy olyan verzió, amiben minden funkció benne van, minden elérhető, tök mindegy, hogy hogy. A fejlesztés további részei viszont elmaradtak...- Grand operations: ennek így mi értelme van? Az első két meccs eredménye semmit sem számít. Ha az első kettőt a védők nyerik, a harmadikat meg a támadók, akkor a támadók nyerték a grand operationst. Az első két meccs gyakorlatilag egy foreplay a Day 3-re.
- Grand operations 2: a játékmódok egyszerűen nincsenek elmagyarázva. Lerak a meccs elején és menni kell valahová. Semmi, hogy ez most egy conquest, egy operations, egy frontlines, akármi - nem. Lerak és menj. Ez tipikusan az időhiányra visszavezethető, súlyos hiányosság. Ha engem is összezavar, akkor egy Battlefield rutin nélküli játékost pláne.
- Bomberek: nyilván nerfelik majd, de hihetetlen, hogy a BF1 után még mindig kibaszott OP-k a bomberek.
- BF1 asset reuse: egész házakat emeltek át, ez nagyon kínos. Legalább az alaprajzoakt megváltoztathatták volna. Plusz a legtöbb zene a BF1-ből van, Grand operations alatt biztosan. Ez a része csalódás.
- Bugok: rengeteg van belőlük És már így is eltolták egy hónappal a megjelenést. Nyilván javulni fog, de a BF1 launc után ez egy jelentős visszalépés.
[ Szerkesztve ]
-
Bestspiler7
tag
válasz Aventador91 #8100 üzenetére
nekem is ugyan ez a bajom, viszont valamikor csak ugy kapok scrap-et, föleg akkor, ha fegyver eléri az 5 szintet.
-
törölt tag
Pedig már kezdtem magam nyugtatni, hogy a millenium generáció páhol el, akik a kezükben table-ettel születtek
-
törölt tag
válasz SzlobiG #8129 üzenetére
Be kell jól állítani a szűrőket... én sokáig azért nem találtam járműves pályát, mert csak 32-es szerverekre szűrtem, olyanból meg tényleg nincs Conquest meg Breakthrough.
Egyébként ugye jól látom, hogy a Domination és a Frontlines az ugyanez, csak járművek nélkül?Ti melyik játékmódot szoktátok tolni?
(Nekem talán a BT és a Frontlines tetszett eddig a legjobban). -
addikt
válasz STC Speed #8136 üzenetére
Az tuti. A bevonulás után volt két hónap kőkemény alapkiképzés, és csak utána jött a katonai eskü, addig a laktanyát csak kiképzési célból hagyhattuk el. Én a gimiben versenyszerűen kosaraztam, igazolt játékos voltam, a helyi NB2-es kosárcsapatnál, szóval azért volt kondim a bevonuláskor. 194 cm magas, és 81 kg-os voltam bevonuláskor, de az alapkiképzés után 77 kg-ra lementem, anyámék a katonai eskünél majd szívbajt kaptak, amikor megláttak.
Hetente, 3-4 terepkiképzés, gyakran teljes menetfelszerelésben (alapból 20-25 kg), nem ritkán 8-10 km-es erőltetett menetben, ja és ez augusztusban, szeptemberben, sokszor harminc fok felett.
És persze nuku, mobil, fészbuk, stb.
1972 decemberében volt egy 3 napos zászlóalj gyakorlat a Bükben. Pechemre, a felderítő rajba osztottak be, és a saját cucc + AMD 65-ön felül, még cipelni kellett egy jó 20 kg-os urh adóvevőt is. Mivel ugye mint felderítők, kilométerekkel, a zászlóalj előtt jártunk, nem volt lehetőségünk sátrat verni, kénytelenek voltunk, a puszta földön aludni, már amennyire lehetett a mínusz 3-4 fokban.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
-
EczkE
veterán
Micsoda veteranok vannak itt.
Asszem mindenféleképpen!
-
steele80
senior tag
A fegyverspecializációk, hogy működnek? A sturmgewehr 1-5 ki van maxolva 10-re. A specializáció 4/4-et mutat, de 8 van és a másik négyből semmit nem tudok használni a fegyveren. Viszont a buzi festések azok kurva egyértelműre vannak véve. Elég káosz ez a menürendszer.
-
cacasz02
aktív tag
Ilyet amióta fizetek is a játékokért nem csináltam. Egyszerűen letöröltem a Bf v-t....
-
zseko
veterán
Hát srácok, nekem rohadtul nem jött be ez a játék. Ma is elment megint 35-40 perc a 10 órás trial-ból úgy, hogy még be sem tudtam jutni pályára. Van még négy óra hátra, de 3-4 óránál többet még nem töltöttem pályán. Még mindig egy kezemen meg tudom számolni hány játékkal volt ennyi gondom az elmúlt húsz évben.
Ha jól értelmezem az ajánlatukat, akkor most €18-ért megkapnám a játékot most, az access használat miatt, miközben a teljes játék €54? Vagyis upgrade-et ír egész pontosan, de mivel nincs meg a játék így nem is értem mire fizetnék. Hát, ha egyáltalán játszani tudnék vele akkor talán még meg is gondolnám, de így, hogy be sem jutok...HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Milyen NAS-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)