- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Astroboy #20449 üzenetére
Úgy néztek ki, mint akik valami elcseszett katonai jelmezbálból kerültek elő!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
guftabi96
addikt
válasz Dtomka #20452 üzenetére
Valamivel több, mint 1 nap alatt megcsináltuk a negyedét. Hétvégén még jobb ütemben fogunk haladni.
Mondjuk nekem rosszul számolja, hogy mennyiben járultam hozzá a 100millióhoz, mert 10-et ír, miközben csak tegnap Twisteden ennél 4x többet öltem tankkal.#KeepFightingMichael
-
Laraxior
titán
Azt hittem sikerült valamit tenni az ügy érdekében...
Hát nem... Lehet nem is tudnak erről a fejlesztők, vagy gyárilag engedélyezve van..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Termin8
tag
válasz Laraxior #20454 üzenetére
Ez ellen nem nagyon fognak semmit sem tenni a fejlesztők még egy jó darabig...
A Firestorm fejlesztését sajnos elvették a Criterion Games-től, a DICE-nál pedig minden erőforrás az alapjáték fejlesztésére van állítva. Még szerintem fél évig semmi változás nem lesz ezen a téren. Pedig jó kis játékmód lett ez a Firestorm, kár, hogy a DICE hagyja meghalni. -
Leon77
őstag
válasz Laraxior #20454 üzenetére
Ez azért lehetséges, mert olyan kevés a játékos, hogy simán egy szerverre teszi be őket.
Szerintem ezt a módot sürgősen ingyenessé kéne tenni. Azt gondolom, hogy hozadékként jós sok plusz ember megvenné a bf-et.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Leon77
őstag
Nálam ma minden ping 50 fölé ment... Digi netem van.
ping teszt szerint 18-körül kéne lennie.
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
-
FaTHI
őstag
Srácok mi van ezzel a metros pályával? Tegnap óta a szervereken alig adja be talán ha 1-2 őt. Pedig itt lehetne jót darálni...
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
MI a ... ért nincsenek metro mapok. Fel..asz ez a játék.
Kezdek ideges lenni, hogy ennyit bal...szkodnak ezzel a játékkal! -
Leon77
őstag
válasz Dtomka #20463 üzenetére
Az van, hogy hozza a mostani formáját a Dice... nem tudok rá mit mondani. egyik pillanatról a másikra a szemem előtt eltűntek a szerverek, plusz ami volt, arra kizárólag 52 ping, ami valószínű kamu volt, mert olyan latency volt, hogy... nem 52 pinges...
-
Topikgazda
-
guftabi96
addikt
válasz FollowTheORI #20469 üzenetére
Valahova ki kellene ezt rakni lóbetűkkel, mert kb minden héten legalább 1x ezt le kell írni
#KeepFightingMichael
-
bul07
nagyúr
Miért kellene azt használni
Én például sok pályát nem szeretek(igen ebből a párból se ), így random szervere nem fogok menni ahol nem tudom hogy az elkövetkező pályák melyek lesznek
Inkább keresek egy olyan szervert ahol tudom hogy mi lesz a következő 3pálya, ami akár elkövetkezendő másfél két órát jelentiMert azt a nagy újítást ami már BF1 be is benne volt, bár nem az elejétől, hogy lehessen szavazni a következő pályára ebbe nem tudták betenni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
Rendben, de akkor nem kell meglepődni ha eltűnnek szerverek, vagy nem talál játékmódokat, nincs hely, nincs üres szerver, stb... Csak ennyi.
A játékba való "belépési pont" nem a szerverkereső, hanem a matchmaker/multiplayer játékmódválasztó még mindig. Elsősorban ezért.
Nem véletlen nincs benne a szavazósdi. Mert az olyan gondolkodású emberek, mint Te, tönkretennék a casual playerek (többség) változatosabb játékát azzal, hogy mindig ugyanaz a 2-3 map lenne szavazva amit szerettek. Majd előbb utóbb jönnek a privát szerverek aztán lehet fappolni 24/7-ben a tankos pályákon (neked)...
zolának meg lesz metro only.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
válasz FollowTheORI #20473 üzenetére
Mi rossz van abban ha a szerveren fent lévők azt a pályát választják kettő közül amit szeretnek, mert én egyedül sokat érek a többség ellen
És azt a két pályát a játék dobja, így rakhatja azt a kettőt is amit nem annyira szeretnek(mindkettő gyalogos pálya), így kénytelenek választani így is úgyis, de legalább megvan a választás szabadságának a látszata
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
Az hogy azok akik nem arra szavaztak, nem azt kapják amit szeretnének, hanem a másik fél igényei szerint kell játszaniuk... és ha van választás tuti hogy valami pálya mindig kimaradna...
Pont a BF1 volt a rossz példa erre, ahol gyakran ugyanaz a 2-3 pálya rotálódott emiatt orrvérzésig... hálisten nem hozták át.Ha meg emiatt lelépnek, akkor meg azért fogsz sírni hogy nem tudsz játszani mert nincs elég játékos, unbalanced stb.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
smokiii1
aktív tag
válasz prokxy #20401 üzenetére
Mármint azért mert gyengébb pc-tek van, vagy jó pc de minél több fps-t szeretnétek minden áron mert komolyabban toljátok?
Csak azért kérdezem mert nekem mint casual játékosnak azért fontos a látvány is. Persze azért ne droppoljon össze vissza, de a lehető legjobban nézzen ki. Nincs egy csúcskategóriás pc-m de még így is fullhd ultrán megy 60+ fpsel ami nekem bőven elég. Ugyan sose mértem még fpst de soha nem is éreztem hogy vissza esett volna a teljesítmény. Pedig érzékeny az én szemem is rá. -
Topikgazda
válasz smokiii1 #20476 üzenetére
Mindenkinek van valami oka rá, de általában az amit írtál, illetve azok valamilyen kombinációja.
Ez amúgy nem kötelező, még csak nem is ajánlott... csak általában azok akik "komolyabban" veszik, így szoktak játszani. Minimalizálni minden hátráltató, vagy zavaró tényezőt. Ami lefed mindent amit írtál kb.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz FollowTheORI #20475 üzenetére
Egy jól megírt algoritmus és nincs olyan hogy kimarad valami
BF1-be nagyon ritka volt a szoros szavazás, legtöbbször nagy arányba nyert az egyik vagy a másik így a többség döntött
De amúgy hogy, hisz a játék dobta hogy mire lehet szavazni így ugyan az a pálya sokáig nem került vissza a szavazásba
Akkor igen ha valaki ugrált a szerverek között, akkor megeshetett ilyenBalanc olyan jó ebben a játékban hogy énnél jobb már nem is lehet Ja nem
Sterk;
Amúgy a kilépés pont most jellemző, mert fix sorrend van és mindenki tudja mi fog jönni a következőkben, és lépnek is ki
És ha nem csúcsidő van már borul is a balanc, és nincs játékos feltölteni az egyik másik oldalt, balan nincs így egyik oldal 5-10 fővel kevesebben van ami még generálja a szerver elhagyást[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Lehet, bár ha minden pályát elő akarsz hozni ismétlődés nélkül, akkor minek szavazni ... ha meg szavazol ismétlődéssel, akkor mi alapján döntenéd el melyik ismétlődjön és melyik nem?
Te csak gondolod ezt hogy milyen egyszerű. A saját szempontjaid szerint még akár lehet is... csakhát azok a te preferenciád, nem valami általános megoldás.
No de BF1 az BF1 volt... most meg ez van és BF V.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz FollowTheORI #20479 üzenetére
Két szó
Választás szabadságaEzért kellene a szavazás
Na de ahogy a BF1-be se az elejétől volt így simán lehet hogy ide is behozzák
Sőt behozhatnák már végre azt is hogy szabad repülő vagy tank előtt is lehessen változtatni a kívánt jármű fajtáján
-
addikt
válasz FollowTheORI #20475 üzenetére
Most nem azért, de ebben tényleg egyet kell most értenem bul07-el. Mi volt a baj azzal, hogy a 2 pálya közül lehessen szavazni és az a pálya következik többség dönt alapon? Régen Battlefield 1942 idejében még szavazást is lehetett indítani konzolból specifikusan konkrét pályára...
Szerintem a Battlefield 1 rendszere ilyen szempontból szuperul működik, mert van választásod. S ahogy bul mondta, olyan is van gyakran, hogy 2 gyalogos pályát dob a gép és az közül kell választani. S általában elfogadom, de ha nincs kedvem játszani rajta, akkor meg szervert váltok. Nem olyan nagy cucc ez. Nem értem miért kell ennyire kivenni az ellenőrzést a játékosok kezéből, csapatváltásnál szintén...
(#20478) bul07 Egyetértek, szerintem is így többen lépnek le egy nem tetsző pályánál.
(#20480) bul07 A másik amit említettél, hogy lehessen átállítani a járművek fajtáját a spawn képernyőn, nem is értem, hogy ezt az alapvető funkciót miért nem lehetett az előző játékból áthozni.(#20482) FollowTheORI Sorry, mire elküldtem a posztot már írtál hozzá hármat. Nem értünk egyet, de ez nem baj, ezen nem fogunk összeveszni. Peace
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Topikgazda
válasz Hopkins95 #20481 üzenetére
Leírtam már. A mostani rendszer a "legfairebb" mindenkivel.
"...nincs kedvem játszani rajta, akkor meg szervert váltok..."
Ezt most is megteheted.
Ahogy bul07 is, és van választás szabadsága, kiléphetsz... ahogy ha jól értem ki is szoktatok... vagy olyan szerverre próbáltok bejutni ami tetszik. Ez pont az.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Hopkins95 #20481 üzenetére
Nem emiatt szoktak általában lelépni, hanem azért mert vagy már késő van, vagy egyik fél túl domináns és sorozatosan vesztenek... a pálya önmagában töredék oka a lelépéseknek... nem fő ok semmiképp.
Így van, nem kell egyetértenünk... én amúgy amellett hogy egyetértek ezen döntésekkel, csak az okokat írtam le.
Alapvetően a DICE jól látta itt a problémákat, és jó irányba mentek. A sok custom bizbasz, szabályozás, auto kick szabályok, meg a pályák limitáltsága a casual réteg számára aki a többség, rengeteget rontott a játékélményen. Persze értem én, azzal hogy ezek megszűntek, erodálták a törzsközösség részét, de az a kisebbség volt még mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ami a járműválasztást illeti, igen jó lenne... bár szerintem erre is meglehet az okuk.
Legalábbis ha találgatnom kéne miért nincs (esetleg) ez, az az hogy így adnak nagyobb lehetőséget elvinni másoknak a járművet. Amíg te vacakolsz ezzel, addig más meg elviszi (ha gyorsabb, vagy nincs/más a preferenciája).
Ha minden pöccre be lenne lőve mindenkinek, akkor ez az idő sokkal rövidebb lenne... és az esélyek csökkenének.De persze azis lehet csak lusták megcsinálni, és nem prioritás semmiképp ez a fejlesztés. Bár ennek ellentmond picit, hogy ügye már hozzányúltak, így akár meg is csinálhatták volna "jól" is egyből.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz FollowTheORI #20484 üzenetére
Azért ne így adjanak lehetőséget másoknak, mert ez szánalmas. Ez az eddigi összes Battlefield játékban normálisabban volt megcsinálva. Komolyan, akkor inkább hozzák vissza a régi rendszert és spawnoljon a bázisra a tank/repülő, mint a hernyótalpas vagy az autó. Az volt az igazi amúgy, mikor beleültél a földön a repölőbe/repülőgép anyahajón(kíváncsi leszek lesz -e ilyen a pacific theatren) és onnan indultál el vele, olyan menő volt. De amúgy Battlefield 1-ben is jól működött, nyugodtan kiválasztod a járműtípust és aztán vársz vagy harcolsz addig 1-2 kört gyalogosként.
Remélem inkább csak lusták voltak megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Mindenki nyugodjon le a πcsába !
Menjetek gyűjtsétek az 10000000 killt az ajándékért!
-
smokiii1
aktív tag
válasz Hopkins95 #20485 üzenetére
Szerintem is az lenne az igazi ha a bázisra spawnolnának a járművek és az viszi el aki akarja. Legfeljebb a spawn képernyőn a térképen mutathatná ugyanúgy hogy van e elérhető jármű vagy mennyi idő múlva lesz és igy eldöntheti az ember hogy érdemesebb e gyalogosan spawnolni másik zászlóra vagy inkább a bázisra tankért.
-
Leon77
őstag
Aha, úgy látom nem jött le, hogy mondjuk én metron szerettem volna éppen játszani. Vagy a matchmakinget hogyan állítsam be szerinted?
Nem mellesleg a többi mappal nincsen ilyen, soha nem tapasztaltam még, pedig én bizony a szerver keresőt használom mindig, mert van olyan map, amit ki nem állhatok, van olyan, amit pedig nagyon szeretek. Most épp a metro volt az, amin szerettem volna az egyik shotgunt kifullozni és ezt vettem észre, meg azt, hogy az összes metro szerveren 52 pingem volt, a többin meg 28. Biztosan véletlen volt ez is...
[ Szerkesztve ]
-
smokiii1
aktív tag
Miért? Azt nem lehet megcsinálni hogy a bázison egy szűk területen ahol persze nem tud a tank kempelni és killeket gyűjteni ott nem lehet sebezni a tankot? Lehet hülye kérdés, tényleg nem tudom meg lehet e ezt igy oldani.
Másrészt meg ha a repülős kitanulja ennek a rendszernek a spawn pontjait ésfigyeli azokat a területeket akkor ugyanugy kilövi a tankokat még mielőtt a csatatért elérnék. Bf3ban egyébként nem mondanám hogy jellemző lett volna ez a probléma. -
addikt
válasz smokiii1 #20494 üzenetére
Pont ezt akartam mondani, hogy szoktam Battlefield 3-azni és ott sem volt ez probléma sosem. Amúgy meg lehetne úgy is csinálni, hogy még legelőször bele nem szállsz a tankba, addig nem sebződik semmit, amint beleugortál viszont, onnantól kezdve már igen.
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz smokiii1 #20494 üzenetére
Meglehetne, sőt már előző részekben le is van kezelve nagyon sok minden. Csak olyan, mintha a DICE szívatná a programozókat és minden új rész után kitörölnék az összes eddigi kódot. Pedig, ha már megvan a kód, nem az a legnagyobb feladat, hogy beépítsék az új engine-be.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
Topikgazda
válasz Leon77 #20493 üzenetére
Én meg leírtam, hogy miért van ez.
Amúgy igen, figyelmetlen voltam... bár erre is mondtak már megoldást, hogy nézd meg rotációban mi van előtte, és egy olyan szerverre menj be amin épp az fut... a következő meg a metro lesz.
A probléma az, hogy ha te épp metrora akarsz bejutni, ott már az a kör futni fog egy ideje, vagy épp vége lesz és megy a következőre ezért tűnnek el.
Nincs kivételezett map sem... a probléma inkább az lehet hogy elég sok szerver fut "szinkronban" kb, értsd: ugyanazok a mapok mennek rajtuk kb egyidőben... így sok fog eltűnni ha épp mindegyiken kb akkor van a váltás a következőre.
És mégegyszer, semmit nem rontott el a DICE, nem kell szidni őket... a rendszer úgy működik ahogy kell, a matchmaking a belépési pont, ami igény szerint indít vagy lő le szervereket, a csatlakozni kívánók számától függően... vagy rak be üresedő helyekre és tölti vissza szervereket stb. Minden automatikus.
Ha te mást akarsz, akkoris el kell fogadnod, hogy nem az a "normál" eset és együtt kell élned a "problémáival".
[ Szerkesztve ]
-
-
Locutus
veterán
válasz protegum #20498 üzenetére
Ki is ürült minden szerver szépen Előbb utóbb minden egyéni fenntartású szerver ebbe bukott bele, már a CS időkben is, hogy megpróbáltak szabályokat hozni, illetve egyéni szájíz alapján embereket kitiltani. Ezen a téren aligha hoz majd újat a BF5 se, ha lehet szervert bérelni. Ideig óráig jó lesz, de inkább előbb ürülnek ki, mint utóbb.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Leon77
őstag
válasz FollowTheORI #20497 üzenetére
Tudom, hog, hogy működik, már béta óta játszom. Tegnap pedig biztos nem volt valami oké. A pinget is írtam. Fix 52 ping {ennyit mutatott) minden metro szerveren, többin mind normális és 52 ping se volt igaz, néhol óriási késleltetés (érzésre 130+ping} és nagy vörös figyelmeztetés a halozatra jobb oldalt.
Azt meg nem írtam, hogy rossz lenne a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest