Új hozzászólás Aktív témák

  • Target78hu

    aktív tag

    válasz r-chee #9033 üzenetére

    Frapsal folyamatosan screenshotoltam most ,hogy mivel és ki ölt meg ,van már egy egész galériám ,majd valahova felrakom :D (m60/GL/és CG persze ,nagyon ritka a más fegyver általi halálom )
    Viszont szeretik a mortart a kést és a fejest is ,külön élvezet már számomra ,ha pl.: egy only CG-s jóembert tüzelés előtt kobakon találok ,olyankor szakadok a nevetéstől :))))
    Valamelyik "idegen" szerveren meg azon röhögtem ,hogy egymást núbozták ,hogy m60 izé ,azt mind2 oldalt kb 70%-a azzal ment :W
    A másik izgi ma ,hogy 3x élesítettem egy m-com -ot egymás után -simán odafutottam, és képtelenek voltak tűz alatt tartani ,pedig ott voltak mellette jó páran .. utána már nem érdekelt a ojjektíva engem sem!
    Ez a divat mostanság meg a spawnkempelés -a védő "totál véletlen" ott marad és ahogy megszülettem már öltek is meg.. szintén lefotóztam ,mert m60-as egyén volt :P
    Odáig ok ,hogy télleg lemarad valaki ,de hogy direkt arra megy ,hogy így szerezzen free fraget ,hát a lopikuláját a ilyennek!
    Tudom rinya-rinya .. csak szimpla élménybeszámoló. ("régen" ennyire rossz nem volt a helyzet s sokkal jobb meccsek is voltak!)

    hkv.hu

Új hozzászólás Aktív témák