Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazzzs

    senior tag

    válasz d.véderjoe #31566 üzenetére

    Uninstalláld a punkbustert és tedd fel újra. Nálam is ez a szöveg jött elő valamelyik héten a nagy semmiből, de a PB újrarakása megoldotta a problémát. Esetleg nézd meg, hogy tűzfal nem blokkolja-e.

    Más: Én vagyok a szerencsétlen vagy éjfél után tényleg sok a degenerált játékos? :F Ma három szerverre mentem be egymás után. Az elsőn a 40-50 szint közötti játékosok szinte csak az épületek romjai alatt gubbasztottak és lőttek kifelé. Mikor haverral ráálltunk arra, hogy kiszedjük őket, akkor meg jött az anyázás, hogy mi vagyunk a noobok :F A másik szerveren meg azzal szórakozott az ellenfél, hogy helikopterrel berepült a bázisunk fölé, majd ha már kellőképpen lesérült, akkor kiugrott és vitte a miénket. Ezzel egy időben a társa pedig tankkal robogott be, hogy megossza a figyelmünket. A harmadik szerveren pedig oldalról jött be pár engineer és sniper, majd a kifelé tartó embereket és tankokat lőtték ki.
    Persze ezek ellen gyorsan lehet taktikát váltani, de akkor is idegesítő, hogy minden szerveren erre kell figyelni. Most tényleg ennyire elterjedt az aljas játékstílus vagy csak én választok bele? :F

    [ Szerkesztve ]

    Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596

Új hozzászólás Aktív témák