Új hozzászólás Aktív témák

  • megint én

    őstag

    válasz sith7 #24543 üzenetére

    DeathMatch... Az segít, nem a hegyről kell lowulni, hanem menni, és aprítani a jónépet...

    madgie 24542
    Azt elárulom, hogy a PKM azaz az 1. LMG az épp pont ugyan annyit sebez mint az M60 csak éppen gyorsabban is lő.... Igen szerintem is faszság, de ez a drága EA ilyen jól balanszolta a fegyvereket :C És azok amiket a game ír, hogy demage és a csík a felén túl van a kamu, és még nagyobb lol, de az smg-k szinte mindegyike többet sebez mint az M60.

    def26
    Ja-ja az az embertől függ, de akkor is undorító a hegyen kukkolni, én SOHA sem ülök a hegyen, sőt utóbbi időben nem is gamelek rush modban, mert mindíg nagyon inbalansz az egyik oldal, és ez azt vonja magával, hogy a másik oldal nem mer kijönni a fedezékébő, és még inbább a játékmenet, szóval a Rush az egy sz@r.

    gergo0328
    At4 episode 1
    AT4 episode 2
    Ebben iszonyat szép fregek vannak Pl:
    2:34-től, 3:20-tól 4:32-től(ezen majdnem besz@rtam kilövi vít felé és visszahozza... :Y ) és talán a legszebb 7:07-től. :C Le a kalappal, ilyet nem gyakran látni.
    Mellesleg itt egy vidi magáról az AT4ről
    Hát nem éppen a leg kellemesebb halál bennégni 20 centi báncélban :(
    Nekem amúgy Hevy Metalon a rekordom 72/11 (750 pontos conquest) 10830pontom volt csak ingame és erre jöttek még a plecsnik. Szidhatott a mésik csapat rambója, mert később jöttem föl, és éppen hogy csak megelőztem a legvégén neki 10790 pontja lett :))
    Ja és mellesleg 56 azaz ötvan hat plecsnim volt!

    neoteric
    Azt több néven is káttam, pl New weapons DLC, meg mittom én mi... De ja amúgy EAstore, vagy Steam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák